Ana Nikolić: Novo životno poglavlje

Ana Nikolić: Novo životno poglavlje

Autor: | 19/03/2012

0

Pop pevačica Ana Nikolić nikada nije bila srećnija. Ljubav sa crnogorskim biznismenom Draganom ju je preporodila i sada zrači više nego ikada. Iako je poslednjih godina na ljubavnom polju doživela nekoliko pehova, zbog čega se razočarala u muškarce, u njenom životu pojavio se deset godina stariji arhitekta i građevinski investitor iz Podgorice, i vratila joj se vera u suprotni pol. Pre godinu i po dana zgodna Paraćinka je započela romansu sa Draganom, ali su se prošlog leta rastali. Nisu dugo bili razdvojeni jer su brzo shvatili da su njihova osećanja snažna i da jedno bez drugog ne mogu, pa su obnovili vezu. Od tada uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a poslednja tri meseca bilo ih je na pretek. Ana se povukla sa scene i posvetila svom izabraniku koji ju je krajem prošle godine zaprosio. Posle pevačicinog potvrdnog odgovora, na njenom prstu je zasijao dijamantski prsten koji sa ponosom pokazuje.
Tridesettrogodišnja Ana zbog svog temperamenta i stava da svakome u lice kaže ono što misli nekoliko puta platilia je veliki ceh. Uprkos svemu, ostala je ista, neposredna i iskrena, ne priča iza leđa i ne beži od problema. Sa svim životnim izazovima hrabro se hvata u koštac. Zadovoljna postignutim, sebi je postavila nove poslovne ciljeve. Sada, kada je emotivno ispunjena, dobila je dodatni motiv da i u karijeri ode stepenik više, ali i da se okuša u nekim drugim poslovima. U svemu tome ima veliku podršku verenika, koji i dalje želi da bude u senci.
Zbog čega ste odlučili da se na neko vreme povučete sa scene?
- Za godinu dana imala sam više od dvesta koncerata što me je umorilo. Noćni rad me je iscrpeo i morala sam sebi da dam oduška. Tri meseca nisam nastupala niti sam se pojavljivala u medijima. Želela sam da se prepustim uživanju i miru koji sam pronašla. Ovog meseca vraćam se na scenu, nastavljam sa turnejom. Imam mnogo zakazanih nastupa, obaveze su mi se nagomilale i moram sebi da zadam žestok tempo da bih sve to odradila. Pripremam i novi album, nekoliko pesama sam već odabrala, ali za sada nemam vremena da uđem u studio i snimim ih. Nigde ne žurim, kada budem sto posto zadovoljna celim materijalom, izdaću novi album. Pored muzičke karijere imam i druge poslovne planove koji se tiču sporta i mode. Još neću da pričam o čemu je reč jer sam od onih koji prvo nešto urade, pa onda o tome govore. Neka dela govore umesto mene. Jedno je sigurno, ova godina, bar kada je o meni reč, neće biti monotona.
Kako ste provelitri meseca dok ste bili van scene?
- Mnogo sam putovala. Uživala sam u Maleziji, posle koje sam posetila i Singapur, koji me je oduševio lepotom. Po modernim građevinama me podseća na Njujork, klima je odlična. Trudila sam se da što više obiđem grad, sa verenikom sam posetila tamošnji najnoviji muzej gde je bila postavka izložbe posvećene „Titaniku“, vozila sam se na „panorami“ sa koje se pruža fantastičan pogled na grad. To mi je nezaboravno iskustvo. Išla sam i u kupovinu, jer velikim šoping molovima nisam mogla da odolim.
Da li vas je u omiljenoj ženskoj disciplini pratio i verenik?
- U šoping idem sama, trošim svoj novac, a muškarac je tu da mi ponese kese. Šalim se, naravno. Sa Draganom sam uživala u svemu na svakom našem putovanju.
Delujete zadovoljno i srećno.
- Zaista nikada nisam bila srećnija. Ostvarila sam mnoge ciljeve koje sam zacrtala. Ipak, ljubav mi je najpreča i zbog toga što sam ušla u emotivno stabilni periodmom zadovoljstvu nema kraja. Da se tako osećam vidi se na meni, pa ne moram ništa ni da kažem. Ljubav je velikim delom uticala  na to da promenim način života. Otkako sam počela da odlazim na spavanje pre ponoći i da ustajem ranom zorom, bolje se osećam. Uživam u jutru, tada najbolje funkcionišem.

Intervju: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još