Ana Nikolić: Živim svojih pet minuta

Ana Nikolić: Živim svojih pet minuta

Autor: | 22/06/2012

0

Pop pevačica Ana Nikolić blista od zadovoljstva jer, kako ističe, konačno je dočekala svojih pet minuta. Na privatnom planu nikada nije bila srećnija, verenik Dragan u potpunosti ju je ispunio svojom ljubavlju koju mu ona neizmerno vraća, a i na poslovnom polju joj cvetaju ruže. Pevačica se posle višemesečne pauze, tokom koje se preselila u Podgoricu gde je započela život sa svojim izabranikom, vratila na scenu sa novim singlom „Baksuze“, za koji će u toku nedelje snimiti spot. Ana se za ekranizaciju nove pesme sprema već mesec dana, a angažovala je svetski poznatog plesača Tristana Templa. Britanac koji je svetsku slavu stekao kao saradnik Kajli Minog doputovao je u srpsku prestonicu gde će se zadržati nedelju dana. Na beogradskom aerodromu dočekala ga je Ana sa bratom Markom posle čega su otišli u jedan restoran na ručak. Na ideju da upravo plesač iz Londona koji u biografiji ima i učešće u mjuziklima „Devet“ i „Čikago“ bude glavna zvezda spota došli su članovi Anine plesne grupe.
- Moji igrači poznaju Tristana i oni su bili inicijatori naše saradnje. Kada su mi predložili da sa njim stupim u kontakt, pogledala sam na internetu o kome je reč i zaista sam bila fascinirana njegovim plesom. Zbog prijateljstva sa mojim igračima pristao je da učestvuje u mom spotu za manji honorar nego što obično dobija. Tristan je veoma poznat u svetu, odličan je plesač i zgodan momak, a osim plesačkog dela, snimićemo i provokativnije scene -zadovoljno kaže Ana.
I Tristan je oduševljen tridesettrogodišnjom pevačicom za koju tvrdi da ima sve kvalitete za ostvarivanje svetske karijere.
- Ana je prelepa devojka. Drago mi je što ću raditi sa njom jer nimalo ne zaostaje za svetskim zvezdama -rekao je Tristan.
Brineta koja često zauzima vodeću poziciju na listama najatraktivnijih devojka javne scene, poslednjih mesec dana vredno je radila na savladavanju plesnih koraka za zahtevnu koreografiju koju će odigrati sa Tristanom. Svakodnevni časovi plesa i promenjen režim ishrane doprineli su da izgubi kilograme i sada može da se pohvali savršenom figurom. Osmeh koji joj ne silazi sa lica govori da je zbog velike zaljubljenosti i poslovnog uspeha srećnija nego ikada. Paraćinka koja je pre deset godina došla u prestonicu sa namerom da osvoji estradni vrh, daleko iza sebe je ostavila  skanadale koji su je pratili od početka karijere. Promenila je način života i u potpunosti se posvetila izabraniku koji joj pruža veliku podršku i daje joj snagu da izdrži u ostvarivanju svih zacrtanih ciljeva.
- Ovo je moje vreme, nikada se nisam osećala bolje. Voljena sam i volim, a u posle mi nikada nije išlo bolje. Želim da mi ovaj period što duže potraje - kaže Ana koja je osim promocije i snimanja spota za pesmu „Baksuze“ posvećena i pripremama modne revije na kojoj će predstaviti svoju prvu kolekciju „Ejndžl“. Modele koje je napravila u saradnji sa svojom stilistkinjom Tijanom Todorović trebalo bi da predstavi tokom juna. Pre toga, deo onoga što je dizajnirala prikazaće u spotu.
Zbog velikog broja poslovnih obaveza Ana poslednjih mesec dana boravi u Beogradu. U Podgoricu će se vratiti posle modnog hepeninga koji će prirediti. Do tada Dragan će je redovno posećivati u prestonici. Zgodna pevačica sebi je zadala mnoge ciljeve koje želi da ostvari pre nego što sa verenikom zasnuje porodicu. Ana planira da se uskoro ostvari kao majka, a kada se to desi, na neko vreme će se povući sa scene kako bi se posvetila detetu. 

Tekst: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin