Ivana Selakov: Uzbudljivo leto

Ivana Selakov: Uzbudljivo leto

Autor: | 31/08/2012

0

Pevačica Ivana Selakov posle veoma napornog radnog leta, sa svojim emotivnim partnerom Predragom Mirkovićem provela je nekoliko nezaboravnih dana u termama Čatež u Sloveniji, gde su snimili spot za njenu novu numeru „Probijam led“. Prvi put u spotu poznate pevačice pojaviće se i njen verenik, a tokom boravka na ovom predivnom mestu njih dvoje su došli na zanimljivu ideju - da se početkom sledeće godine venčaju upravo u tom mestu.
- Peđa i ja smo već nekoliko godina redovni gosti termi Čatež. Uvek kada imamo nekoliko slobodnih dana volimo da odemo tamo i prepustimo se uživanjima, tako da nas za taj kompleks vežu zaista divne uspomene - počinje priču za magazin "Hello!" Ivana.
- Zbog čestog boravka na tom mestu imala sam priliku da upoznam rukovodstvo te banje i da sklopim poslovnu saradnju sa njima. Pre godinu dana snimila sam spot za numeru „Naše malo slavlje“, a sada i za singl „Probijam led“, čiji je autor Aleksandra Milutinović. Spot je radio Vedad Jašarević, a gostuju didžej Šone, kao i moj emotivni partner Peđa Mirković. Ovo je prvi put da se moj momak pojavljuje u spotu koji snimam, a pristao je jer su neke od glavnih uloga dobili i naši zajednički prijatelji. Atmosfera na snimanju bila je sjajna i nadam se da će je i publika osetiti. Premijera će biti u septembru kada će izaći i moj novi album.
Po završetku obaveza u vezi sa pripremama novih pesama, atraktivna plavuša planira da stane na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim izabranikom. Iako još nisu odredili datum venčanja, znaju da će se to dogoditi prvih dana proleća.
- Nas dvoje se nismo zvanično verili, ali mi je Predrag pre tri godine poklonio prsten koji je zapravo verenički. Dugo već planiramo da stanemo pred oltar i smatramo da je sada došao taj trenutak. Čim izađe moj novi album i uradim promociju pesama, koja će trajati nekoliko meseci, počećemo da organizujemo venčanje koje će biti na proleće naredne godine. Dugo već razmišljam kako bi trebao da izgleda taj dan i želim da taj srećan trenutak podelimo sa najbližim rođacima i prijateljima i da to bude mala svadba za odabrano društvo uz mnogo dobre muzike - iskrena je Ivana, koja želi da sudbonosno „da“ izgovori u Sloveniji.
- Prilikom našeg poslednjeg boravka u termama Čatež dobili smo ponudu direktora da tamo organizujemo venčanje i ta ideja nam se jako dopala. Smatramo da bi to bilo bolje nego da se venčamo na bilo kom drugom mestu u Beogradu i najverovatnije ćemo prihvatiti ponudu. I našim najbližim se ta ideja veoma dopada.
Pre nego što otpočne promociju novog albuma i pripreme za venčanje, pevačica će sa svojim partnerom otputovati u Španiju, gde će se odmoriti i sakupiti snagu za obaveze koje je očekuju na jesen.
- Ovog leta sam imala mnogo nastupa tako da tek sada idemo na more. Odlučili smo se za Barselonu, a pošto na put krećemo automobilom imaćemo priliku i da obiđemo mnoge gradove na severu Italije u kojima do sada nismo bili, kao i deo Azurne obale. Verujem da će nam biti lepo i da ćemo se dobro odmoriti, jer nas sa prvim danima septembra očekuju mnogobrojne obaveze - zaključuje nekadašnja članica grupe „Bjuti kvins“.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Nemanja Novaković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti