Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj: Partneri u životu i na sceni

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj: Partneri u životu i na sceni

Autor: | 01/04/2011

0

Vest da će bračno-glumački par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj prvi put glumiti zajedno izazvala je veliko interesovanje publike i medija. Naime, popularni glumci, koji su pre dve godine dobili kćerkicu Saru, u naslovnim ulogama nastupiće u novoj hit predstavi „Doručak kod Tifanija”, u režiji Ane Radivojević-Zdravković, koja će u teatru „Madlenianum” premijerno biti izvedena 26. marta. Dubravka i Marinko glumiće Holi Golajtli i Freda, koje su u istoimenom čuvenom filmu iz 1961. godine dočarali legendarna Odri Hepbern i Gregori Pepard.Romantična melodrama Trumana Kapote „Doručak kod Tifanija”, osim zbog odlične priče, publici će sigurno biti zanimljiva i zbog bračnog para koji će prvi put igrati zajedno, a javnosti su intrigantni jer svoju intimu nikada ne dele sa javnošću. Dubravka, po mnogima jedna od najlepših žena našeg glumišta, u predstavi će dočarati lik Holi, siromašne devojke koja iz provincije dolazi u Njujork kako bi dosegla slavu i bogatstvo. Umesto toga, nalazi ljubav, zaljubljuje se u siromašnog pisca.

Četrdesetdvogodišnja Beograđanka nikada nije javno komentarisala vezu sa deset godina mlađim Kotoraninom, članom popularne muzičke grupe „Flamingosi“. Ni njen atraktivni partner, sa kojim je vezu otpočela 2007, nije preterano delio svoju intimu sa javnošću, ali je posle rođenja kćerke pričao o tome kako ga je roditeljstvo raznežilo.

- Od kada sam postao otac, promenio sam se, ali u pozitivnom smislu. Postao sam odgovorniji i brižniji. Neizmerna je lepota da neko malo biće zavisi isključivo od tebe i da si mu ti sve na ovome svetu. Ono te tera da mu se u svakom momentu što više posvećuješ i ja uživam u tome. To je divan osećaj koji oplemenjuje svakog čoveka. To osećanje je zaista neopisivo, treba ga doživeti - rekao je za „Hello!“ šarmantni glumac pre godinu dana.

Pre veze sa Madžgaljem, Dubravka je bila u braku sa glumcem Goranom Radakovićem, sa kojim ima jedanaestogodišnju kćerku Ivu. Iako nikada nije govorila o vezama niti o roditeljstvu, Dubravka je uvek bila u centru pažnje zbog odličnih uloga u popularnim domaćim serijama i nesporne lepote. Poznato je da je sa Marinkom godinu i po dana od početka zabavljanja počela da živi pod istim krovom, kao i da par izbegava da se pojavljuje na javnim događajuma. Par vodi miran, skladan i povučen porodični život, posebno izbegavajući priče o privatnom životu, što je Marinko ilustrovao rečima:

- Postavlja se pitanje da li ti hoćeš sa svima sve da deliš. Lepo pitanje je sigurno i „Šta ste danas jeli za ručak?“ Potpuno je besmisleno da se na to odgovara. Na takva pitanja se ne bih trošio.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti