Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Romantika na „Ajfelovom tornju"

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Romantika na „Ajfelovom tornju"

Autor: | 25/04/2011

0

Prve tople prolećne dane svetski poznata manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj „Ami Dž“ šou-programa iskoristili su da uživaju u Parizu. Poseta francuskoj prestonici bila je dugogodišnja želja šarmantnog voditelja, a pošto je njegova lepša polovina ranije živela i radila u Parizu, duhoviti Ognjen imao je savršenog turističkog vodiča.
- Bilo je fenomenalno, poslužilo nas je vreme. Ognjen je imao sreće pošto sam ja sa svojom sestrom nedelju dana ranije stigla u Pariz. Pre njegovog dolaska kiša je neprestano pljuštala, kako je on sleteo na aerodrom, tako je i lepo vreme stiglo. Obišli smo skoro sve znamenitosti Pariza, mnogo smo šetali, što je Ognjenu to teže palo, ali svakako nije bilo loše za rekreaciju - kroz osmeh za magazin „Hello!“ kaže Danijela Dimitrovska.
- Najsnažniji utisak na nas ostavila je poseta „Ajfelovom tornju“ na koji smo se popeli. Nažalost, nismo mogli da odemo do vrha, jer je bilo zatvoreno. Pogled je bio predivan, ceo grad se vidi. Naravno, nezaobilazna je bila i francuska kuhinja, pa smo tako u pauzama koristili bašte autentičnih francuskih restorana da se odmorimo i uživamo u njihovoj hrani - slažu se Ognen i Danijela.
- Pariz je vrlo romantičan grad i moram priznati da, iako sam ranije u njemu živela, tek sam sada otkrila njegove prave čari i to, naravno, uz Ognjenovu pomoć - završila je Danijela.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti