Jovana i Željko proslavili pomirenje

Jovana i Željko proslavili pomirenje

Autor: | 22/04/2011

0

Popularni pevač Željko Joksimović i voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Janković sinoć su napravili žurku na poslednjem spratu poslovnog centra „Ušće“ na kojoj su osim pomirenja proslavili i tri godine otkad su otpočeli svoju vezu.
Kako i dolikuje, na proslavu su prvi došli domaćini i to sat i petnaest minuta pre zakazanog termina. Bez želje da daju bilo kakve izjave, ali sa osmehom na licu, Joksimović i Jankovićeva su ušli u zgradu i uputili se u klub na poslednjem spratu zgrade. Da su njihove zvanice vrlo savesne uverili smo se kada su tačno u 21 sat gosti počeli da pristižu. Tako je prvi na žurku stigao Željkov dugogodišnji menadžer i prijatelj Bane Obradović koji je slavljenicima doneo piće i cveće a za njim su stigli i voditelj Srđan Predojević kao i ministar policije Ivica Dačić.
Nakon što su došli i ostali gosti, među kojima su bili novinarka Tanja Jordović, Danijela Karić sa suprugom Nikolom Martaćem i pevačica Jelena Tomašević, žurka je mogla da počne. Mikrofona se, kako saznajemo, u jednom trenutku dohvatio i Joksimović koji je svojoj dragoj posvetio pesmu „Žena za sva vremena“. Uz obilje jela i pića luda zabava je potrajala do jutarnjih sati.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin