Jovana i Željko Joksimović: Zajednička proslava rođendana

Jovana i Željko Joksimović: Zajednička proslava rođendana

Autor: | 21/04/2012

0

U Piano baru hotela Kontinental u Beogradu, Jovana i Željko Joksimović sinoć su proslavili rođendane! Iako je njoj zvanično rođendan tek za nedelju dana, kao i prošle godine, i ove su rešili da ga slave zajedno! Odmah nakon slavljenika među prvima je na rođendan stigao Željkov menadžer i kum Bane Obradović. Iza njega su došli Jovanin kum Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom Lazarević. Potom su na zabavu pristigli i mnogi advokati, uticajni biznismeni, među kojima i Miroslav Mišković sa sinom Markom. Nešto ranije na proslavu su došli Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena. Mlađan Dinkić je stigao u društvu svoje supruge Tanje i nije se krio već je ušao gde i drugi gosti – na glavni ulaz. Na pitanje zbog čega kasni kratko je prokomentarisao – predizborne obaveze.
I Jelena Tomašević je malo zakasnila ali sa opravdanjem pošto ima malu bebu kod kuće koju čuva njen muž Ivan koji zbog toga nije ni mogao da prisustvuje slavlju. Potom su stigli Boško Jakovljević i generalani direktor Telekoma Branko Radujko sa suprugom Aleksandrom.
I biznismen Goran Karić i njegova žena Ivana Mišković – Karić su se pojavili na slavlju. Poslednji su stigli Haris i Melina Džinović. Za dobro raspoloženje gostiju zadužen je Aca Sofronijević.
Više informacija u novom broju Scandala u ponedeljka 23. aprila na svim kioscima za samo 20 dinara!

Izvor: Scandal.rs
Foto: Ivan Vučićević, Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti