Viktorija i Dejvid Bekam: Ponosni smo na našu savršenu porodicu

Viktorija i Dejvid Bekam: Ponosni smo na našu savršenu porodicu

Autor: | 30/07/2014

0


Gospodin i gospođa Bekam, Dejv i Viki, ili jednostavno stari dobri Beks i Poš, zovite ih kako god želite, i dalje su jedan od najuticajnijih parova u svetu šou-biznisa. Neki bi rekli da njih dvoje, nesumnjivo, predstavljaju najzdraviju kariku u lancu engleske nacionalne DNK. Nije ni čudo jer, verovali ili ne, već je prošlo šesnaest godina otkako su izgovaranjem sudbonosnog „da“ udružili snage i postali najunosniji ostrvski izvozni proizvod novog veka u industriji zabave. Slavni par, svojevrsne ikone sporta i stila današnjice, koje Britanci s razlogom smatraju nacionalnim blagom, može da se pohvali najstabilnijim brakom među poznatima, koji uspešno odoleva svim iskušenjima.
Dejvid Bekam upoznao je Viktoriju Adams 1997. godine, u vreme planetarne „Spice Girls“ manije, kada se pevačica pojavila na utakmici njegovog „Mančester junajteda“. Slavni fudbaler priznaje da je strahovao da ne upropasti njihov prvi susret, ali priča koja je prethodila upoznavanju postala je legenda. Naime, kada ju je prvi put ugledao na televiziji, Dejvid je samouvereno rekao: „Ova devojka biće moja!“
- Došla je sa mojim menadžerom, ali ja sam bio toliko stidljiv da sam se samo predstavio i otišao. Bio sam veoma razočaran što nisam pričao s njom bar još malo. Ipak, došla je na sledeću utakmicu i to je bila šansa koju nisam smeo da propustim. Tek tada sam od nje tražio broj telefona. Od prvog susreta prošlo je sedamnaest godina, a Viktorija je i danas jednako lepa. Nisam siguran da je to slučaj sa mnom - našalio se nedavno Dejvid, koji nije mogao ni da nasluti da će veridbom sa „spajsicom“ označiti početak ere, s pravom nazvane „bekamomanija“.
U međuvremenu se svašta dešavalo. Njihova veza je od prvog dana privlačila neverovatnu medijsku pažnju i svaki njihov korak bio je pod prismotrom. Postali su svojevrsne ikone stila, trendseteri i džetseteri bez kojih se ne može zamisliti nijedna glamurozna manifestacija, pokrenuli su modne i kozmetičke linije, svakim danom uvećavali svoje bogatstvo i, što je njima najvažnije, dobili su četvoro dece. Tačno četiri meseca posle rođenja prvog sina, 4. jula, venčali su se u jednom bajkovitom zamku u Irskoj. Mediji su ih nebrojeno puta razvodili, a razlog su bila navodna neverstva čuvenog fudbalera i preseljenje iz Evrope u Ameriku. No, reklo bi se da nijedna otrovna strela upućena nije ugrozila štit koji su podigli oko svoje zajednice. Danas, posle više od decenije i po, Bekamovi imaju najstabilniji selebriti brak i na svakom koraku pokazuju koliko su posvećeni Bruklinu, Romeu, Kruzu i Harper Seven.
Poslednju suprugovu utakmicu Viktorija je odgledala sa suzama u očima, ali se još više radovala novom periodu u njihovom životu, jer je znala da će ubuduće porodica češće biti na okupu. Sve vreme redovno ga je pratila i bodrila na stadionima širom sveta. Posle Engleske, Amerike i Italije, Dejvid je karijeru završio u Francuskoj, u dresu „Pari Sen Žermena“. Viktorija je i ovog puta bila uz njega, zajedno sa decom, a u jednom trenutku emocije su je toliko obuzele da je zaplakala.
- Veoma smo ponosni. Ovo je bilo neverovatno putovanje jer smo ga za ovih šesnaest godina pratili po svim meridijanima i radovali se dok je podizao trofeje sa svojim klubovima. Znamo da mu nije bilo lako da se oprosti od fudbala, ali za decu i mene on će uvek biti neverovatan sportista, najbolji otac i muž. U isto vreme, radujemo se predstojećem periodu u našem životu i novim avanturama kroz koje ćemo prolaziti - rekla je Viktorija i tim rečima označila početak nove etape „bekamomanije“. Beks je bezbroj puta dokazao da ispunjava sve uslove koje je Poš tražila i pre nego što ga je upoznala:
- Potreban mi je muškarac koji će mi biti najbolji prijatelj, koji će u svakom trenutku moći da me nasmeje, koji nosi dobre cipele i ima zlatnu kreditnu karticu - izjavila je Viktorija dok još nije znala ni da Bekam postoji, a u međuvremenu je i sama shvatila da pomenuta zlatna kartica nije suština života. Uostalom, i sama je uspela da sa svojim potpisom stvori pravo malo carstvo. U intervju za julsko izdanje „Voga“ priznala je da je imala mnogo sreće što je slavni fudbaler pored nje. On i njihova deca jedini su koji je uvek viđaju nasmejanu. Za ostatak sveta njen osmeh je uglavnom luksuz, a fotografije na kojima se osmehuje dobijaju status udarne vesti u svetskim medijima.
- Nikada ne bih bila tu gde jesam da nije bilo Dejvida. On mi pruža sigurnost i podršku za sve što radim. Iako sam imala sjajnu karijeru pre nego što smo se upoznali, sve zasluge za uspeh pripisujem njemu. Kada pogledam oko sebe i vidim svoje četvoro dece, mog neverovatnog muža i posao koji se dobro razvija, pomislim da nije moglo da bude bolje od toga. Više nisam mogla ni da tražim ni da ostvarim. Ništa ne bih menjala. Život koji vodimo je običniji nego što ljudi misle - iskrena je Viktorija.
Sa željom da život nastave u Sjedinjenim Američkim Državama, gde imaju ambiciozne poslovne planove, bračni par planira da njihovu riznicu skupih nekretnina obogati i raskošnim zdanjem u Majamiju, koje je nekad pripadalo čuvenom italijanskom kreatoru Đaniju Versaćeu. Za vilu na koju su bacili oko trebalo bi da izdvoje više od šezdeset miliona dolara, a reč je o luksuznoj privatnoj oazi u srcu Saut Biča, koja je dugo važila za jednu od najskupljih na tržištu. Bekamovi su, inače, veliki poštovaoci Versaćeovog lika i dela i intenzivno se druže sa njegovom sestrom Donatelom. Ako se navodi američke štampe ostvare, ovo će postati još jedan dom iz njihovih snova, kao što je bio i slavnom kreatoru, koji je pre šesnaest godina ubijen upravo tu, na kućnom pragu.
Dejvid planira da osnuje fudbalski klub u Majamiju za koji kaže da je živ grad, pun strasti i dobre energije. Zato veruje da će najpoplarnija destinacija Floride biti idealno mesto za rađanje novog sportskog društva, ali i da će to biti unosan biznis s obzirom na činjenicu da fudbal u Americi postaje sve popularnija zabava.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još