Milena Vasić: Noć kada se plesalo do zore

Milena Vasić: Noć kada se plesalo do zore

Autor: | 20/05/2011

0

Da su glumačke žurke zaista najbolje, još jednom posvedočila je vesela družina umetnika koja se okupila na proslavi trideset trećeg rođendana talentovane glumice Milene Vasić. Sve je vrvelo od pozitivne energije, koja se na najbolji način ispoljavala na podijumu za ples.
Proslavu svog dana rođenja, poznata Rada iz predstave „Cigani lete u nebo“, upriličila je u raskošnom stanu svojih roditelja u „Ju-biznis centru“, u kome je odrasla. Muzika koja je dopirala sa didžej pulta, terala je mlade, ali i one malo starije glumce, da svoje plesačko umeće pokažu na podijumu za igru. Među prvim zvanicama na Mileninu rođendansku zabavu stigla je kreatorka Marijana Mateus, kao i glumac Milan Kalinić u pratnji svoje supruge Sandre, koja je u blagoslovenom stanu. Dobro raspoložena slavljenica je sa svojim dečkom, uspešnim rediteljem Jugom Radivojevićem, dočekivala goste.
- Divno smo se proveli. Drago mi je što su svi moji gosti bili prilično pozitivni. Veče je bilo predivno, mogu reći otmeno, a sa druge strane krajnje opušteno. Svi su plesali a bilo je i onih koji su zapevali - kaže na početku razgovora za magazin „Hello!" Milena Vasić.
- Do sada sam obično svoje rođendane proslavljala na raznim putovanjima. Oduvek mi je prioritetno bilo osmišljavanje i organizacija rođendanskih žurki moje dece, kćeke Lane i sina Nikole. Ovom prilikom, pošto je na red došao rođendan sa dve iste cifre, sa brojkom tri, rešila sam da upriličim nešto posebno. U stanu gde sam odrasla, okupila sam sve moje drage prijatelje i kolege sa kojima se privatno družim i sarađujem. Pre same „zabave za odrasle“, uživala sam u druženju sa svojim mališanima, kćerkom Lanom i sinom Nikolom. Kao i prethodnih, i ove godine deca su me obradovala crtežom koji su specijalno za moj rođendan nacrtali. Osim toga, Lana mi je, iako ima samo šet godina, napisala pesmu, a dobila sam i cveće - iskrena je glumica, kojoj je nedavno pripala jedna od glavnih ženskih uloga u seriji „Bela lađa“.
Na svojoj rođendanskoj zabavi Milena je ponela haljinu jarkocrvene boje, kreatorke Marijane Mateus, kojoj se celo veče udvarao jedan šarmantni gospodin, primetno među najlepšima te večeri. Iako su joj očigledno prijali njegovi komplimenti, kada je primetila da je privukla pažnju fotografa, Marijana je nakratko napustila svog tajanstvenog udvarača.
Mada je raskošan prsten,
koji je blistao na ruci lepe slavljenice, ličio na verenički, atraktivna glumica je istakla da ga odavno poseduje.
- Nije to verenički prsten. Jugova i moja veridba biće znatno raskošnija od ovog rođendana - osmehujući rekla je Milena, koja je celu noć zavodljivo plesala. Pored vesele slavljenice narazdraganiji na podijumu za igru bio je Vuk Kostić. Iako je stigao u pratnji nove devojke Jelisavete Orašanin, nije propustio da zapleše sa prelepim koleginicama, glumicama iz filma „Montevideo“. Andrija Milošević i Milan Vasić stigli su bez svojih lepših polovina. Prave ovacije među prisutnima nastale su kada je na podijum kročio i zaigrao, omiljen među kolegama, glumac Nikola Simić.
- Nikola je bio veoma simpatičan, sve nas je oduševio. Te večeri, mnogi su zapevali uz gitaru, a ja sam ispunjavala brojne želje mojih gostiju. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova - rekla je glumica Milena Vasić, koja je pored klasične želje da njeni najmiliji i ona budu zdravi, poželela da joj se ove godine posreći i da dobije glavnu premiju na nagrdnoj igri „Loto“.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti