Milena Vasić i Jug Radivojević: Deca su presrećna zbog našeg venčanja

Milena Vasić i Jug Radivojević: Deca su presrećna zbog našeg venčanja

Autor: | 24/12/2014

0

Neposredno pred dolazak njihovog prvog deteta na svet glumica Milena Vasić i njen dugogodišnji partner Jug Radivojević svoju vezu ozvaničili su pred matičarem. Intimnoj ceremoniji prisustvovala su i njihova deca iz prethodnih brakova, Jugov devetogodišnji sin Vuk i Milenini jedanaestogodišnji sin Nikola i devetogodišnja kćerka Lana. U osmom mesecu trudnoće, tridesetsedmogodišnja umetnica blistala je u beloj venčanici, a za magazin "Hello!" iznosi utiske sa venčanja.
- Jug i ja odlučili smo da ozvaničimo vezu pre nego što na svet dođe naš sin. Čin pred matičarem obavili smo u opštini Vračar gde, inače, živimo, a zatim smo sa porodicom i najbližim prijateljima otišli u restoran "Madera" da proslavimo - počinje priču lepa brineta, koju je publika najbolje upoznala dok je glumila u seriji "Bela lađa", kao i u serijalu "Dama bez blama", i objašnjava kako se osećala na svečanoj ceremoniji na kojoj su ona i Jug krunisali svoju dugogodišnju vezu.

- Izabrali smo prostor gde ćemo se osećati najopuštenije. To je mesto gde, inače, često odlazimo na ručkove i druženje sa prijateljima. I Jug i ja bili smo uzbuđeni, baš kao i naša deca, koja su presrećna zbog našeg venčanja. Za kumove smo izabrali Aleksandra Denića i Milicu Kolundžiju - kaže Milena, koja sa suprugom planira da upriliči veliku feštu sa puno gostiju na proleće sledeće godine.
- Ovo je bio intiman čin, a crkveno venčanje i veliko slavlje planiramo na proleće. Kada sin dođe na svet i malo ojača, imaću vremena i energije da brižljivo isplaniram sve detalje. To će biti pravo venčanje kome se unapred radujem, ovo je bila intimna ceremonija za najuži krug ljudi - zaključuje glumica koja je veoma aktivna trudnica. Nedavno je odbranila magistarski rad i počela da radi na filmu "Vrati se, Zone", čiji je reditelj upravo njen suprug. Inače, par o svojoj vezi nije želeo da govori sve do trenutka kada su saznali da će postati roditelji. Milena je tada izjavila da nije lako odlučiti se na treće dete, ali da je ljubav presudila da sa voljenim muškarcem dobije potomstvo iako su oboje već ostvareni u ulozi roditelja.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još