Tamara Dragičević: Nova ljubav

Tamara Dragičević: Nova ljubav

17/11/2011

0

Mlada glumica Tamara Dragičević je nedavno sa ekipom iz serije „Vojna akademija“ proslavila završetak snimanja. Tim koji je vredno snimao nekoliko meseci najpre je obeležio završetak rada svečanim koktelom, a potom i žurkom u poznatom prestoničkom klubu „Gaučosi“. Lepa umetnica tom prilikom bila je sa dečkom i kolegom Petrom Benčinom, koji takođe igra u spomenutoj seriji, ali i sa drugaricom sa klase Jelisavetom Orašanin i njenim partnerom Vukom Kostićem. Žurki su prisustvovali i Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, reditelj serije Dejan Zečević i mnogi drugi.
- Poslednji dan snimanja je protekao u odličnoj atmosferi, a kuriozitet je da je znak za poslednju klapu dao ministar Vojske Dragan Šutanovac. Verujem da će se serija, koja će početi da se prikazuje u januaru na Radio-televiziji Srbije“, dopasti publici - kaže Tamara.
- Kao i svaki put, po završetku snimanja serije ili filma, priređena je žurka na kojoj smo se odlično proveli. Imali smo bend i živu muziku, tako da je atmosfera bila izuzetna. Svi članovi ekipe su bili odlično raspoloženi pa dobar provod nije izostao - kaže Tamara koja nosi lepe uspomena na saradnju sa rediteljem Dejanom Zečevićem.
Ova žurka je bila odlična prilika da se prvi put u javnosti pojave Tamara i njen emotivni partner sa kojim je odnedavno u vezi.
- Ne volim da pričam o privatnom životu, pa tako ne bih iznosila detalje veze koja je na početku. Nas dvoje se nismo upoznali tokom snimanja „Vojne akademije“ već se poznajemo odranije, a u seriji čak nemamo ni zajedničke scene - objasnila je zgodna brineta.
Prema rečima njenih poznanika, uspešni glumci su se upoznali još dok je bila studentkinja na klasi kod Dragana Petrovića Peleta. I Petar je bio na klasi kod istog profesora, ali četiri godine ranije. Iako nisu dugo u vezi, lepo funkcionišu zajedno. Interesantno je da su oboje igrali i u seriji „Miris kiše na Balkanu“, ali ni tada nisu imali zajedničke scene.
Inače, šarmantan glumica, osim na privatnom, u poslednje vreme niže uspehe i na poslovnom planu, pa tako trenutno snima nastavak filma „Montevideo, Bog te video“ gde ima zapaženu ulogu.

Piše: Ivana Nikolić 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još