Milan Kalinić: Nova zvezda "Prve" i brižni otac

Milan Kalinić: Nova zvezda "Prve" i brižni otac

Autor: | 18/05/2011

0

Jedan od najpopularnijih i najsimpatičnijih voditelja Milan Kalinić i njegova supruga Sandra za manje od dva meseca postaće roditelji sina, za koga su već, ako se budu držali dogovora, odabrali ime Vuk. Poznat kao veliki ljubitelj dece, učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama za pomoć ugroženim mališanima, Milan jedva čeka da se po drugi put ostvari kao roditelj. Budući da mu je pored glume, fudbal najvažnija, sporedna stvar na svetu, Kalinić je za magazin „Hello!“ simpatično prokomentarisao šta sve planira da radi sa svojim naslednikom.
- Čim prohoda i malo poraste, planiram da ga vodim na fudbal i odmah ću da ga naučim da šutira loptu - kaže vatreni navijač „Crvene zvezde“. A šta ako njegov sin nekim čudom postane igrač ili simpatizer „crno-belih“, Milan nevoljno komentariše:
- Ma kakvi. Kako to može da se desi. Ne postoje ni najmanje šanse za to. On će od rođenja biti zvezdaš“. Popularni glumac i voditelj sa trudnom suprugom ne propušta zajedničke večernje izlaske. Na rođendanu Milene Vasić, u društvu velikog broja glumaca, odlično su se provodili. Iako je u poodmakloj trudnoći, Milanova lepša polovina i dalje ima savršenu figuru.
Dolasku na svet sina Vuka, pored Milana i njegove supruge Sandre, najviše se obradovala njihova trogodišnja kćerka Tea, koja ne može da dočeka da dobije brata.
- Naša kćerka Tea je oduševljena, jedva čeka da dobije brata - bio je kratak plavokosi voditelj, koji je nedavno napustio carstvo produkcijske kuće „Emotion“ i postao voditeljsko pojačanje televizije „Prva“.
- Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada. U pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom. Septembar je super mesec - rekao je Milan Kalinić, koji će se truditi da ne pravi gledanost i rejtinge emisije prema poznatim gostima, već će mu prioritet biti neka zanimljive stvari i neobična zanimanja ljudi koje će dovoditi u emisiju.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin