Ivana Bajić: Svi smo euforični pred finale

Ivana Bajić: Svi smo euforični pred finale

Autor: | 04/03/2012

0

Voditeljka muzičkog šou-programa "Ja imam talenat"  Ivana Bajić obeležila je treću sezonu ovog takmičenja neobičnim gafom zbog kojeg je dospela i u „Dejli miror". Spuštanje ruke u predeo međunožja svog kolege Vlade Aleksića, dvadesetdevetogodišnja voditeljka i dalje ne želi da komentariše.
Danas želi da se fokusira isključivo na večerašnje finale šoua "Ja imam talenat", na kojem će biti izabran pobednik treće sezone jednog od najvećih muzičkih takmičenja na svetu. Ona kaže da su najbolji stigli do finala i priča na koji način se priprema finalno veče šoua.
- Probe za sva polufinala i finala su od petka do nedelje. To je dovoljno vremena da se uigramo, izvežbamo tekst... Takođe, pratimo kako kandidati napreduju i kako svoje nastupe dovode do savršenstva, što nam olakšava da sa njima razgovaramo po završetku nastupa u živom programu. Pred veliko finale svima nam se adrenalin znatno poveća i svi smo euforični jer ćemo saznati ko je najveći talenat u regionu ove godine - kaže Ivana.
Ivana za večeras najavljuje spektakl i dodaje da će veliko finale stvarno imati posebnu čar jer se za svakog takmičara sprema posebna scenografija, prateća koreografija, kostim i specijalni efekti.
- Mislim da će publika uživati jer će, pored scenskog spektakla, svaki takmičar dati najbolje od sebe kako bi osvojio glasove gledalaca i vrednu nagradu - priča "lepša" polovina voditeljskog dua.
Iako izbegava da daje bilo kakve komentare povodom incidenta koji je imala sa kolegom Vladom Aleksićem, na pitanje koliko su se Vlada i ona zbližili sa takmičarima, pre svega sa polufinalistima i finalistima, kaže:
 - Naš zadatak u ovom serijalu jeste da bodrimo takmičare i da im pomažemo da budu što bolji na sceni. Uvek pratimo njihove pripreme i dajemo im savete kako nešto mogu da urade bolje ili lepše. Sa nekolicinom iz protekle dve sezone i dalje smo u kontaktu i posećujemo njihove nastupe ili predstave.
Finalisti su: Dejana Bajić, Emilija Đonin, Katarina Dumančić, Bojana Stamenov, "Dream Team", Bojana i Nikola Peković, Marko Milanović, "Pogrešila roda", "Infinity Quintet", "Glas'ne' žice".

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti