Stevan Anđelković: Život pun radosti

Stevan Anđelković: Život pun radosti

Autor: | 13/04/2012

0

Mladi pevač Stevan Anđelković nedavno je ponovo zablistao u ulozi Perkana u pank operi Dom za vešanje koja je dva puta zaredom prikazana u Centru Sava. Ovaj poznati muzički umetnik uskoro se sprema da sa ansamblom krene na veliku evropsku turneju u okviru koje će ove godine obići Španiju, Francusku, Grčku, Rusiju i Italiju. Tokom putovanja dvadesetčetvorogodišnjem pevaču najviše će nedostajati porodica i devojka Nataša sa kojom je u dugogodišnjoj vezi.
- Natašu neću voditi na turneju jer sam osoba koja je posvećena samo poslu dok radi, a kada imam slobodno vreme, onda mogu da ga posvetim svojoj devojci. Na sreću, ona ima potpuno razumevanje za moj posao jer, da nije tako, ne bismo mogli da trajemo ovoliko. Zato se trudim da uvek kada sam slobodan nadoknadimo propušteno zajedničkim odlaskom na putovanje - počinje priču Stevan koji je veoma uzbuđen zbog predstojeće turneje.
- Mnogo mi je drago što ćemo imati turneju sa predstavom Dom za vešanje. Iako sam zbog posla bio u mnogim zemljama sveta, ovog puta ću neke destinacije, poput Španije i Rusije, prvi put imati priliku da vidim, što će mi biti dodatni bonus. Mislim da mi neće predstavljati problem to što ću mesecima biti odsutan od kuće, pošto sam i ranije kao pevač imao dugačke turneje po Americi i Australiji, pa znam šta me čeka. Moja devojka i svi najbliži imaju razumevanje za moje obaveze, što mi mnogo znači.
Nekadašnji učesnik takmičenja Zvezde Granda tvrdi da i pored velikog uspeha ove opere, u kojoj igra glavnu ulogu, sebe u budućnosti ne vidi kao glumca, zbog čega je odbio mnoge ponude da zaigra u drugim komadima.
- Velika mi je čast što imam priliku da sarađujem sa čovekom kao što je Emir Kusturica. On je veliki profesionalac, veoma je strog izahtevan dok radimo, a po prirodi je vrlo autoritativna osoba. Međutim, kada se posao završi, često se dogodi da nas posle uspešnog izvođenja odvede u kafanu ili pab, gde se okupimo i lepo družimo. U tim situacijama imamo priliku da ga vidimo u opuštenom izdanju - objašnjava pevač.
- Posle uloge u Domu za vešanje dobijao sam ponude da igram u nekim drugim predstavama, ali to mi nije bilo dovoljno zanimljivo pa sam odbio. Od malih nogu se bavim muzikom, završio sam nižu i srednju muzičku školu, tako da sebe u budućnosti vidim kao pevača. Što se glume tiče, voleo bih samo da imam priliku da se oprobam u nekom filmu - iskren je Anđelković.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin