Razvod Goce Tržan ponovo u fokusu javnosti: Govorio je da sam ga na prevaru uvukla u brak i da dete verovatno nije njegovo

Razvod Goce Tržan ponovo u fokusu javnosti: Govorio je da sam ga na prevaru uvukla u brak i da dete verovatno nije njegovo

Autor: | 16/09/2022

0

Razvod Goce Tržan ponovo aktuelan

Pevačica Goca Tržan nedavno je prisustvovala jednom prestoničkom događaju na kome je govorila o aktuelnostima u svom životu. Pored ostalog, osvrnula se na bivšeg muža Ivana Marinkovića, novog učesnika rijalitija televizije Pink, koji ne prestaje da je pominje.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan hitno operisan, evo u kakvom se stanju Ivan nalazi

Luka Šarac

 

‒ Ne gledam televiziju, mene to i ne zanima. Na kraju krajeva, ja sam 11 godina razvedena od tog čoveka. Više sam razvedena od njega nego što sam sa njim bila u braku. Volela bih da postoji način da moje ime ne stoji uz njegovo jer ja nemam nikakve veze sa njim. Za mene me baš briga, ja sam navikla da plaćam cenu svoje greške, ali mislim da mom detetu i njenom imenu nije mesto u rijalitiju – poručila je Goca.

Pročitajte: Goca je sa bivšim suprugom preživela pakao, priznaje - Bukvalno sam mu spasila život, u lisicama i u donjem vešu su ga odveli

Instagram

 

Razvod Goce Tržan bio je neminovan 

Podsetimo, razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića pratile su gnusne optužbe s obe strane. Pevačica je tom prilikom pričala:

‒ Prijavila sam ga policiji jer mi je slao SMS poruke u kojima mi je otvoreno pretio, vređao me i uznemiravao, i to ne prvi put. Čuvam mnogo materijala koji je preodvratan da bi se prepričavao. Između ostalog, u poslednjim porukama koje sam od njega dobila poručio mi je da će mi odseći ruke i iskopati oči, a kako je dotični sklon alkoholu, osetila sam se ugroženom i prijavila ga.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan sa suzama u očima progovorio o odnosu sa ćerkom Lenom - Nemamo kontakt, ali to nije moj izbor

Privatna arhiva

 

Goca je tom prilikom slikovito objasnila zbog čega se razvela:

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji.

Pročitajte: Detalji tajnih prepiski - Ćerka Goce Tržan donela odluku o svom ocu Ivanu i Goca tu ne može ništa

Privatna arhiva

 

Govorimo o ocu koji je rekao da nije u situaciji da uzima svoje dete. O ocu koji je potpisao puno starateljstvo ovoj majci. O ocu koji pune dve godine nije pitao ima li dete šta da jede i treba li joj šta. O ocu koji mi je slao poruke u kojima me optužuje da sam ga na prevaru uvukla u brak i u kojima konstatuje da dete verovatno nije njegovo. O odgovornom ocu koji nema posao, koji provodi dane na sumnjivim mestima i često smrdi na alkohol kada preuzima dete. O ocu koji po svaku cenu želi da ocrni ženu koja mu od svog imena i prezimena hrani dete. O ocu koji je iz dečje kasice prasice uzeo pedeset evra kada je odlazio od kuće. O ocu koji je bez mog znanja pokušao da pozajmljuje novac od mojih prijatelja ko zna za šta. O ocu koji nas je ostavio bez prebijene pare. Sram te bilo, Ivane Marinkoviću!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti