Sloboda Mićalović u nastavku serije "Sva ta ravnica"

Sloboda Mićalović u nastavku serije "Sva ta ravnica"

Autor: | 05/06/2011

0

U nastavku serijala “Sva ta ravnica”, koji će se pod novim imenom “Jagodići” emitovati na RTS-u, u glavnim ulogama će se pojaviti Sloboda Mićalović i Nina Janković. Scenario nastavka popularne TV serije daleko je kompleksniji i dramatičniji u odnosu na prvi nastavak, pa je reditelj Miroslav Lekić odlučio da pojača glumačku postavu lepom Leskovčankom, Bobom, i junakinjom hit filma "Montevideo, Bog te video".
Producent i glumac “trilera sa vojvođanskog kaštela” Dejan Lutkić potvrdio je da će se tokom snimanja serije družiti sa dve lepe koleginice:
- Informacija je tačna, Sloboda Mićalović i Nina Janković trebalo bi da igraju u nastavku serije. S obzirom na to da još uvek nismo ni počeli sa snimanjem i da se mnoge okolnosti još uvek mogu promeniti, ne bih mogao da vam dam više informacija o tome. Sačekajte sredinu jula, kada bi snimanje trebalo da otpočne, pa ćete videti kakve im je uloge osmislio scenarista Đorđe Milosavljević. U svakom slučaju biće veoma interesantne - rekao je popularni grof Jagodić za Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još