Katarina Rašić: Uskoro majka

Katarina Rašić: Uskoro majka

Autor: | 29/05/2012

0

Nekadašnja pevačica „Koktel benda“ Katarina Rašić, koja trenutno boravi u Beogradu, proživljava dane najveće životne sreće. Dok čeka supruga, košarkaša Aleksandra Rašića koji joj se iz Litvanije, gde je igrao, u srpskoj prestonici pridružuje ove nedelje, za magazin „Hello!“ blaženo govori o činjenici da će se kroz manje od četiri meseca prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Tu ulogu su dugo priželjkivali i s nestrpljenjem čekaju da saznaju pol bebe. Lepa pevačica je u petom mesecu trudnoće i s neskrivenom srećom govori kako jedva čeka ekspertski ultrazvuk jer će znati sve detalje u vezi s bebom.
Dok priča o trudnoći, sa lica joj ne silazi osmeh, a njene nebeskoplave oči ne prestaju da blistaju.
- Jedva čekam da saznam sve što je vezano za bebu, uhvatilo me je nestrpljenje. Do sada sam radila samo obične preglede ultrazvukom, ovo je veliki, 4D ultrazvuk- na početku uzbuđeno kaže lepa Beograđanka, iz koje zrače  dobrota i iskrenost.
- Kada sam saznala da sam u drugom stanju, nisam bila zbunjena. U braku smo pet godina, od prvog dana braka hteli smo da imamo dete. Očekivali smo prinovu, tako da beba nije bila iznenađenje za nas. Kada smo shvatili da sam trudna, sreća je bila neopisiva. Srećnu vest nismo nešto posebno slavili, jer je bila igračka sezona. Budući da su nam u poseti bili kumovi, kada smo saznali za moju trudnoću, bilo nam je prelepo da radost podelimo sa njima - kaže Katarina koja je zbog supruga poslednje vreme živela u Litvaniji, gde je Aleksandar igrao.
Poslovni plan poznatog košarkaša porodici će odrediti novo mesto života, kada bude razmotrio sve poslovne ponude.
Katarina se priseća njihovog razlaza u septembru prošle godine, posle kojeg su se supružnici brzo pomirili, shvativši da ne mogu jedno bez drugog.
- Prošle godine smo se razišli, tako da smo svašta prošli. Pomirili smo se, odnosno ponovo sastavili, jer nismo bili posvađani. Inače, nismo se papirološki razveli. Papire za razvod smo predali, ali pre nego što smo dobili dokumenta za razvod koje je trebalo potpisati, pomirili smo se. Još smo zvanično u braku.
Pevačica kaže da su roditelji njenog supruga, kao i njena majka bili presrećni kada su saznali da će dobiti unuka.
- Sve vreme smo bili na "Skajpu", komunicirali smo o svemu i odmah smo im javili. Svi nama blisku ljudi su očekivali lepu vest svakog meseca. Kada smo imali šta da im kažemo, sve smo ih zvali da sa njima podelimo sreću. Mojoj mami i Sašinim roditeljima ovo će biti prvo unuče, pa su oni vrlo uzbuđeni. Ja sam jedinica, dok Saša ima mlađeg brata. Radost u porodici je velika- priča vitka plavuša koja se ugojila samo četiri kilograma i nije uopšte osećala mučnine, ni tokom prva tri meseca blaženog stanja.
- Trudnoću ću pamtiti kao prelep period, kao da nisam u drugom stanju. Ne osećam se drugačije, nisam imala mučnine i malo sam se ugojila. Nekoliko meseci pre nego što sam ostala u drugom stanju prestala sam da pušim. Jedem normalno i do sada sam se ugojila svega četiri kilograma. Ničeg se nicam odricala, količinski jedem kao ranije. Pijem kafu i dozvoljeni su mi ponekad čaša vina ili piva. Raspoloženje mi je takođe isto, možda sam ponekad nervoznija. Od septembra prošle godine potpuno sam promenila ritam života. Rano ležem i ustajem jer se više ne bavim pevanjem, što je bio „noćni posao“. Spremam se za porođaj u oktobru- smeje se Katarina, koja za kraj ističe da je njoj svejedno kog će pola biti beba.
- Saša i ja imamo samo jednu želju, da beba bude zdrava. Saša bi možda više voleo da dobijemo sina.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin