Tatjana Vojtehovski: Pronicljiva, energična i optimistična

Tatjana Vojtehovski: Pronicljiva, energična i optimistična

Autor: | 26/07/2011

0

Jedno od najznačajnijih zaštitnih lica televizije „Pink“, šarmantna Tatjana Vojtehovski, ponovo se vratila na male ekrane i počela da vodi kviz „Trenutak istine“. Visoka gledanost ovog programa tek posle nekoliko emitovanja pokazala je da se publika zaželela ovog intrigantnog žanra. Ipak, umesto da u potpunosti uživa u ostvarenom uspehu, neposredno pred početak prikazivanja kviza, Tatjana je bila izložena jednoj neprijatnoj situaciji. Naime, ona je na adresu televizije „Pink“ dobila pismo preteće sadržine. Po prirodi jaka i odvažna, iako zabrinuta za svoj i život svoje porodice, šarmantna voditeljka je sve stoički podnela. I u tim najtežim trenucima humor je nije napustio.
- Svakako, celokupna situacija nija bila prijatna, ali ja sam osoba koja ume da prođe kroz stresne situacije a da to ne ispoljava, godine treninga su me tome naučile. Podelila sam to sa dvoje ljudi, ali kao petu temu u razgovoru. Kasnije, kada su jedne dnevne novine objavile informacije koje su saznali iz policije, jer sam im se ja obratila kao što bi svaka građanka učinila, tu istinu sam podelila i sa kćerkom Tijanom, majkom i sestrom. U protivnom ne bih im ništa rekla - kaže na početku razgovora Tatjana Vojtehovski, voditeljka i potpredsednica “Pink medija grupe”, i dodaje da je njena kćerka hrabro podnela celokupnu situaciju.
- Tijana je zrela i samostalna devojka. Nasledila je mnogo toga od mene, od plavih očiju do pronicljivosti - iskrena je duhovita voditeljka. Na pitanje da li ju je barem nakratko u nekom momentu obuzeo strah od upućenih pretnji, Tatjana odgovara:
- Dva puta do sada u životu me je obuzeo panični strah, jednom kada se moja kćerka davila bombonom, i već poplavela, ali i tada sam reagovala vrlo prisebno i fizičkim zahvatom to rešila. A drugi put kada me je ista ta kćerka, godinama kasnije, vodila na koncert “Prodidžija” i kada sam bukvalno mislila da ćemo poginuti od stampeda desetina hiljada ljudi. U slučaju koji navodite, svakako ne - kaže Vojtehovska i negira da je pomišljala da u tim momentima napusti Srbiju.
- Da sam imala mogućnost da odem u Njujork, Menhetn penthaus, svakako bih otišla. Šalim se, naravno da ne bih. Pomišljam da napustim Srbiju samo da bih se odmorila - kaže poznata voditelja i napominje da je i ranije imala slična iskustva.
- Nažalost, jesam, dok sam radila na Televiziji Novi Sad. Trajalo je i nije bilo prijatno, ali zašto trošiti vreme na to? Ima toliko lepih stvari o kojima možemo da pričamo - iskrena je Tajtjana koja ističe da joj prija povratak na male ekrane.
- Televizija je moj svet. I negde mi je nedostajao rad u studiju, ekipa sa kojom radim. Zaštitno lice emisije “Trenutak istine” su ljudi koji se prijave, njihove ispovesti, životi, sreća, tuga. I bez obzira na to što sam svesna moje televizijske pojave i snage, mislim da su ipak oni junaci. Dogodilo se da je prva priča bila vrlo emotivna i nisam se libila da tako i odreagujem. Ne stidim se ni svog besa ni svoje nervoze, ni svojih suza, ni ljubavi, ne treba se stideti svojih emocija - iskrena je Vojtehovska.
Na pitanje da li još ima policijsku pratnju, Tatjana duhovito odgovara:
- Ako su to oni momci koji su mi bili "za petama" pre neko veče prilikom izlaska, ništa se neću buniti - sa osmehom kaže šarmantna Vojvođanka koja stres od svakodnevice leči večernjim izlascima, vežbanjem, druženjem sa prijateljima. Planove za leto sa dečkom Nenadom Čankom Vojtehovska komentariše:
- Uvek sam se pitala da li stvarno nekog ko me uopšte ne poznaje interesuje gde ja letujem. Ako kažem neku egzotičnu destinaciju, to je prst u oko nekome ko razmišlja kako će kupiti komplet knjiga deci za školu. Biću okružena ljudima koje volim najviše na svetu, u jednom mestu koje teško da možete da nađete i na vojnoj karti. Meni je važno da ću ja biti vrlo srećna - iskreno je završila Tatjana Vojtehovski i kratko prokomentarisala emisiju svoje koleginice Jelene Bačić-Alimpić.
- Drago mi je da je Jelena ili JBA, kako je ja zovem, dobila večernji šou koji je želela. Ona je moja Novosađanka, a emisije se lepo stvaraju uz malo sira i maslina. Želim joj da istraje u zamisli da se odvoji od klišea. “Ringišpil” se pokrenuo - završila je Vojtehovska.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti