Ana Mitić: Roditeljstvo važnije od svega

Ana Mitić: Roditeljstvo važnije od svega

Autor: | 04/08/2011

0

Jedna od omiljenih ličnosti televizije “Prva“ Ana Mitić, pored brojnih obaveza koje podrazumevaju realizaciju centralnih informativnih emisija, brižna je majka i supruga, a za rođendan sina Strahinje, koga ove godine planira da prvi put odvede na more, priprema veliko slavlje. Ova zavodljiva crnka, šest meseci posle porođaja, kada je na svet donela sina Strahinju, vratila se na male ekrane. Zahvaljujući suprugu Vladanu, direktoru televizije„Kopernikus“, Ana uspeva da uskladi poslovne i porodične obaveze.
- Dobra organizacija je najvažnija za sve u životu. Naravno, imam veliku podršku i pomoć supruga Vladana, a tu je i dadilja Milica koja brine o Strahinji kada sam ja na poslu. Moje kolege sa televizije izašle su mi u susret i posao su organizovale tako da mogu da uskladim sve svoje obaveze. Kada je Strahinja napunio šest meseci, vratila sam se na posao. U početku sam se bojala kako ćemo sve uspeti da uskladimo, ali dobro smo se organizovali - sa velikim osmehom započinje razgovor za magazin “Hello!” Ana Mitić i dodaje da se rođenjem sina njen život promenio nabolje.
Suprug i ja smo dugo živeli sami, prvo dok smo se zabavljali, a onda još tri godine u braku. Strahinja je došao u pravo vreme. Sada smo odgovorniji, zreliji, život nam je dobio pravi smisao - ističe šarmantna prezenterka vesti i objašnjava da je posle porođaja brzo povratila vitku liniju.
- Prvi put u životu nisam se trudila da “doteram” liniju. Često se šalim da sam dobila ličnog trenera koji je sa mnom dvadeset četiri časa. Zaista, imam mnogo obaveza oko Strahinje koji je veselo i živahno dete, pa sam i ja aktivna i danju i noću. Dakle, recept za dobru liniju je fizička aktivnost. Trudim se da se hranim zdravo, mada pored mog sina retko stignem da pojedem ceo obrok - kaže Ana, ističući da je njen mezimac jedno veselo dete.
- Strahinja je živahno dete. Sada uči da hoda i svi u kući smo maksimalno angažovani jer od kada je shvatio da ume sam da ustane nema nameru da se igra sedeći - kaže šarmantna brineta i prizaje da joj posle porođaja nije bilo lako, jer ništa nije znala o bebama.
- U početku mi je bilo veoma teško. Ništa nisam znala o bebama, ali sada je sve drugačije. Strahinja već mnoge stvari razume pa možemo ponešto i da se dogovorimo. Trudim se da mu budem najbolja mama na svetu i uživam u svakom trenutku sa njim. Osetila sam jednu potpuno novu vrstu emocija. Kada ga pogledam, ispuni me osećaj ponosa i neizmerne sreće, a njegov osmeh čini moj život vrednijim. Strahinja je još mali i više je upućen na mene nego na supruga, ali imaju njih dvojica njihove “muške rituale”. To su uglavnom razne igrarije. Sve troje posebno uživamo u pripremama za kupanje, jer se tada okupimo, igramo i smejemo. Osim toga, svako jutro moj sin i ja odlazimo u park, obožava da se ljulja, klacka i igra sa vršnjacima - kaže simpatična tridesetdvogodišnjakinja i napominje da je njen sin radoznao i nemiran na oca, a prema tvrdnjama njene majke, razmažen na nju. Ana napominje da pripremaju veliko slavlje za prvi rođendan njihovog mezimca.
- Spremamo pravu feštu. Biće to veliko slavlje jer želimo da taj dan podelimo sa rođacima i prijateljima kojih ima mnogo. Već sam sve osmislila, pripreme su uveliko u toku. Pre nekoliko dana Strahinja mi je otklonio i poslednju dilemu o tome kako treba da izgleda torta. Dok smo se šetali oduševljeno je mahao tramvaju koji je prolazio pored nas, pa smo odlučili da svećice ugasi sa “velikog tramvaja” - kaže prepoznatljivo lice televizije “Prva” i dodaje da je uzbuđena jer ove godine ona i njen suprug planiraju prvo zajedničko letovanje sa sinom.
- Veoma se radujemo tome. Već smo spremili svu opremu za plažu. Strahinja obožava da se brčka u plićaku i prska, to smo shvatili nedavno kada smo bili sa njim kod njegovog druga Nikole koji ima bazen, zaista je uživao - na kraju kaže Ana Mitić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti