Ana Mitić: Proslava prvog rođendana sina Strahinje

Ana Mitić: Proslava prvog rođendana sina Strahinje

Autor: | 09/09/2011

0

Prezenterka vesti na televiziji “Prva” Ana Mitić, zajedno sa suprugom Vladanom, rodbinom i prijateljima proslavila je prvi rođendan svog sina Strahinje. Prigodnu svečanost zgodna brineta upriličila je u restoranu na Banovom brdu.
- Svi smo zaista uživali, a posebno Strahinja koji se radovao mnogobrojnim gostima, poklonima i balonima. Zaista je bilo je divno – sa velikom radošću kaže ponosna majka za magazin “Hello!” i dodaje da prvi rođendan njihovog dečaka nisu propustili ni brojni drugari malog slavljenika.
- Oko izbora oblika torte nije bilo dileme. Strahinja obožava tramvaje pa je i torta bila jedan veliki crveni beogradski tramvaj. Još ne zna da duva svećice pa sam to umesto njega uradila ja – ističe šarmantna prezenterka vesti televizije “Prva” i dodaje da u budućnosti planira da svoju porodicu uveća za još jednog člana porodice.
- Svakako bih volela da Strahinja dobije brata ili sestru ali bih najpre da se posvetim samo njemu još neko vreme. Trudim se da budem najbolja mama i za sada se dobro snalazim.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti