Slobodan Ćustić: Uskoro otac po četvrti put

Slobodan Ćustić: Uskoro otac po četvrti put

03/12/2011

0

Poznati glumac Slobodan Ćustić koji trenutno igra jednu od glavnih uloga u seriji „Cvat lipe na Balkanu“ uskoro će po četvrti put postati otac. On i njegova supruga Jelena, sa kojom već ima dvogodišnjeg sina Vasilija, u decembru očekuju još jednog sina, a ovoj srećnoj vesti veoma su se obradovali i Slobodanovi sinovi iz prvog braka Nikola i Ljubomir.
- Beba stiže otprilike za jedan mesec zbog čega smo uzbuđeni. Već znamo da će biti sin i polako smišljamo ime - počinje priču poznati glumac koji je nedavno sa suprugom proslavio treću godišnjicu braka.
- Pošto sam tog dana bio u Prijedoru, gde sam režirao jednu predstavu u tamošnjem pozorištu, Jelena je došla sa mnom. Taj dan proveli smo na Kozari u prirodi i bilo nam je odlično. Iako nismo ništa planirali, to je bio jedan od najlepših dana -  iskren je Ćustić koji sa suprugom ima veoma skladan odnos.
- Jelena i ja delimo sve bez obzira da li je reč o kućnim poslovima ili spremanju ručka. Ona je moja najveća podrška, ali i najveći kritičar moga rada. Prati sve što radim i ne uzdržava se da uvek izrazi  svoje mišljenje.
Skladan bračni par kaže da je njihov sin Vasilije mezimac čitave porodice.
- Moja supruga zna da bude stroga prema našem sinu, dok sam ja popustljiv, takav sam oduvek bio i prema starijim sinovima. Vasilije je mezimac starije braće koji ga obožavaju kao i on njih, siguran sam da će takav odnos imati i sa najmlađimbratom. Moji stariji sinovi su već svoji ljudi, a Ljubomir takođe ima sina Stefana. On je moj prvi unuk i moja ljubav prema njemu je ogromna - priča uspešni dramski umetnik koji otkriva da se njegov najmlađi sin već interesuje za glumu.
- Već sam ga nekoliko puta vodio u pozorište, a letos je odgledao gotovo čitavu diplomsku predstavu na Fakultetu dramskih umetnosti. Iako ima samo dve godine, već pokazuje veliko interesovanje za različite stvari, ali još je rano da procenjujemo da li će poželeti da bude glumac. Interesantno je da voli da gleda mene na televiziji i uvek me prati sa pažnjom, malo se iščuđava, a malo oduševljava. Igrom slučaja nedavno je odgledao početak filma „Nož“, što ga je veoma potreslo, pa je dugo posle toga plakao, dok u seriji „Cvat lipe na Balkanu“ uvek uživa.
Talentovani glumac kaže da mu je veoma imponovalo što je reditelj serije „Cvat lipe na Balkanu“ izabrao baš njega za ulogu Marka Koraća  i da je sa uživanjem radio na tom projektu.
- Igrati lik Marka Koraća je ozbiljan glumački zadatak, a i scenario je izuzetno dobro skrojen. Ta uloga je nešto potpuno drugačije od svega što sam do sada igrao, jer sam uglavnom tumačio likove koji su nasilni ili zli. Drago mi je da je reditelj izabrao baš mene. Nas dvojica smo lepo sarađivali, a oduševljen sam i producentom Zoranom Jankovićem, kao i mojim kolegama i kostimografkinjom Ivankom Krstović -  kaže Slobodan koji je već dobio mnoge pohvale za ovu ulogu.
- Dobijam pozitivne komentare, najviše od običnih ljudi na ulici ili na pijaci, što je odlično jer je zbog njih serija i snimljena, a za razliku od njih od kolega nisam dobijao nikakve komentare - zaključuje Ćustić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još