Vujadin Savić uživa u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević koja je već nekoliko meseci kod njega u Francuskoj

Vujadin Savić uživa u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević koja je već nekoliko meseci kod njega u Francuskoj

Autor: | 28/04/2011

0

Jedan od naših najperspektivnijih mladih fudbalera i sin legendarnog sportiste Dušana - Duleta Savića, Vujadin Savić pre skoro godinu dana odlučio je da karijeru nastavi da gradi u inostranstvu, pa je iz kluba „Crvena zvezda“ prešao u francuski „Bordo“. Osim po odličnim rezulatima na terenu, ovaj dvadesetjednogodišnji sportista veoma je aktuelan i zbog svoje veze sa vršnjakinjom, glumicom Mirkom Vasiljević sa kojom se zabavlja godinu i po dana. I pored toga što su zbog obaveza lepe umetnice, koja je tokom prošle godine snimala serije „Miris kiše na Balkanu“, „Totalno novi talas“ i film „Zduhač znači avantura“, na početku svoje veze često bili razdvojeni, ovaj zaljubljeni par poslednjih meseci vreme uglavnom provodi u Francuskoj gde uživaju u svim blagodetima zajedničkog života. Njih dvoje uživaju u svakom novom danu u svojoj vezi, a spekulacije da su raskinuli, koje su se mogle čuti u poslednje vreme, ne mogu da naruše njihov stabilan odnos.
- Ne volim da pričam o privatnom životu, jer moj posao ne zahteva to od mene, a ni Mirka nije devojka koja voli da intimni život iznosi u javnost. Smatram da veze na daljinu, kada se dvoje dugo ne viđaju, nemaju perspektivu i ne verujem u takve ljubavi. Međutim, naša veza je potpuno drugačija - objašnjava Savić. - Poznato je da profesionalni sportisti veoma rano stupaju u brak jer sazrevaju brže od drugih, što se dogodi gotovo preko noći. Planiram da se oženim i zasnujem porodicu, ali mi se ne žuri. Sve što je brzo to je i kuso, a stvaranje porodice je jedna od najbitnijih stvari u životu.
Ovaj poznati sportista i lepa glumica od početka su prepoznali jedno drugo kao svoju srodnu dušu. Iako se Mirka ranije trudila da sakrije svoje emotivne partnere od očiju javnosti, ovog puta to nije bio slučaj. Upravo ona je Saviću davala veliki podstrek kada je odlučio da se preseli u Francusku. Tako je zahvaljujući njenoj podršci lakše prebrodio prve dane posle preseljenja koji su mu veoma teško pali.
- Na početku mi je bilo izuzetno teško. Nedostajali su mi roditelji, stariji brat Uroš i svi dragi ljudi, a pored toga nisam znao francuski jezik, tako da mi je bilo teško da se snađem. Međutim, vremenom sam se navikao na život u Bordou, a imam i nove prijatelje sa kojima se družim - tvrdi Vujadin koji kaže da su ga lepo prihvatili u njegovom klubu gde ima odlične uslove, a pored toga često ga posećuju i članovi njegove porodice koji su mu uvek najdraži gosti.
- Nedavno je kod mene bio moj stariji brat Uroš i bilo nam je odlično. Pokazao sam mu grad i svakodnevno smo šetali pored reke. Kada sam u Francuskoj, ne izlazim često, a jedino mesto gde ponekad odem je ovdašnji najpoznatiji klub „Black Diamond“, pa smo Uroš i ja posetili i to mesto - kaže atraktivni fudbaler.
- Trenutno imam dosta obaveza u Bordou, ali ću u junu biti slobodan tako da tada planiram da dođem u Beograd - zaključuje Savić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti