Dušan Savić: Vujadin i Mirka čekaju bebu i radujem se tome

Dušan Savić: Vujadin i Mirka čekaju bebu i radujem se tome

26/06/2011

0

Nekadašnji fudbaler "Crvene zvezde" Dušan Savić potvrdio je da će se njegov mlađi sin Vujadin oženiti glumicom Mirkom Vasiljević čim im to obaveze budu dozvolile. Slavni fudbaler priprema dva svadbena veselja, pošto će i stariji Uroš stati na "ludi kamen" u avgustu.
- Vujadin i Mirka čekaju bebu, ona je peti mesec, nedavno su se verili i njihova svadba će biti kasnije zbog Vujadinovih obaveza, a počinju i dva posta - Petrovski i Gospojinski, pa ću posle toga da im spremam svadbu. I nek bude odmah dvoje troje dece. To je život, to su lepe stvari, radujem se veoma! Što bih imao tremu? Voleo bi da je to i ranije bilo, ali nije kad su mladi. Ne smatram da su požurili, samo nek budu pametni i neka bude dece što više, nemam ništa protiv - kaže Dušan Savić za "Smedia" portal.


Trudnoća i veridba zvezde drugog dela filma "Mi nismo anđeli" i brojnih domaćih serija već mesecima je glavna tema gradskih tračeva, ali glumica se do sada nije izjašnjavala o takvim temama, i razgovore sa novinarima ograničavala na poslovnu sferu svog života. Mirka (20) i Vujadin (20) u vezi su više od godinu dana, a mlada glumica često boravi u Francuskoj gde njen budući suprug igra fudbal za "Žironden de Bordo".

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti