Nataša Pavlović: Snove pretače u realnost

Nataša Pavlović: Snove pretače u realnost

Autor: | 26/10/2011

0

Jedno od najšarmantnijih lica na malim ekranima, voditeljku televizije „Pink“ Natašu Pavlović, ponovo gledamo u emisiji zabavno-humanitarog karaktera, koja se u novoj sezoni zove „Šou snova“. Naziv zanimljive emisije je promenjen jer voditelji Nataša i Boško Jakovljević, kao i učesnici, osim umeća u igri moraju da pokažu i svoje vokalne sposobnosti. Zgodna voditeljka, koja je gledalište osvojila spontanošću i čarobnim osmehom, priznaje da je njen vokal u emisiji tu da „isprati“ Boškovo pevanje i da je više posvećena plesu. Uigrani voditeljski dvojac se odlično dopunjuje, pa je šarmantni Boško često za mikrofonom, demonstrirajući glasovne sposobnosti.
Brineta rođena u Zagrebu ostvarena je na privatnom planu i uživa u čarima roditeljstva. Otkako je pre sedamnaest meseci dobila sina Olega u braku sa Predragom Pavlovićem, glavnim producentom „ružičaste televizije“, njen život je podređen porodici. Predrag, koji je, inače, producent emisije „Šou snova“, i Nataša venčali su se pre nepune tri godine.
Uvek lepo raspoložena, sa pozitivnim pogledom na svet, nekadašnja manekenka sa velikom ljubavlju govori o porodici, sinu i suprugu sa kojim ima harmoničan odnos. Kaže da se često prepuštaju trenucima romantike i da zbog toga vole da se osame i otputuju na romantičan mini-odmor.
Za magazin „Hello!“ tridesetšestogodišnja voditeljka prvo govori o novoj emisiji.
- „Šou snova“ emituje se uživo, pa nemamo naporna i duga snimanja, ali zato koncentracija mora da bude veća. Nema mesta za greške, a velika je odgovornost što moramo u minut da završimo šou, jer posle emisije se emituje „Dnevnik“. Uživo emitovanje je obavezno zbog glasanja gledalaca. Imamo duele ekipa koje imaju najmanji broj poena od žirija, a glasanjem gledaoci odlučuju ko nastavlja takmičenje. U prvoj emisiji bili su blagi, a sada su već pooštrili kriterijume zbog toga što se sada već vidi ko se koliko trudi i šta ko ume.
Ima li nekih promena u emisiji, osim što se sada i peva?
- Postoji zvezda koja peva i pleše sa dvoje anonimnih učesnika, od kojih jedan peva, a drugi igra. Dakle, više ne postoje samo parovi, već ekipa od troje učesnika - domaća zvezda i dvoje anonimnih ljudi.
Sada javna ličnost koja učestvuje mora da pokaže veći zabavljački talenat?
- Tako je. Svi poznati učesnici su me oduševili svojim talentom, a za Nigora sam znala da će nas sve impresionirati. Čega god se uhvati odlično uradi i ima posebnu energiju. Svako od učesnika se trudi. I glumac Saša Joksimović je multitalentovan, ne znam da li bolje peva, pleše ili glumi, sve ume. Ivana Selakov je odličan vokal i ne ponaša se kao zvezda. Andrej Maričić vežba non-stop i veoma se trudi. Dušan Svilar je vrlo fin momak i gaji posebne emocije prema Anđeli, koja sa njim pleše. Ta devojčica, koja je vedrog duha, sama se bori sa životnim problemima, pa je mnogima postala uzor. Nikola Nemešević Nemeš je takođe posvećen vežbanju.
Ranije ste emotivno reagovali na probleme učesnika emisije, kada se ugasi kamera. Da li vam je sada lakše?
Nisam još uspela da ojačam. Kada dođe novi serijal, sa novim učesnicima opet proživljavam njihove nedaće. Ne mogu da se od toga odbranim. Nisam se ni trudila, jer ne znam kako bih sa tim ljudima radila na sceni bez emocija, da ne osećam ono kroz šta oni prolaze. Koliko god da mi teško pada, njima je teže, jer sa tim se nose u životu. Preguram bol koji osetim i nađem pravu meru da prikažemo sve to bez patetike.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti