Bojana Stojković: Vreme za promene

Bojana Stojković: Vreme za promene

Autor: | 08/11/2011

0

Bojana Stojković je, osim što uživa u sreći sa suprugom Vladimirom, golmanom „Partizana“ sa kojim sa velikom ljubavlju odgaja sina Lava, postala prava zvezda domaćih pista. Nedavno se pojavila na nekoliko revija renomiranih modnih kreatora na „Herbafast Fashion Selectionu“, kao i na „Nedelji mode“. Kada je otvorila reviju Suzane Perić, blistala je na pisti, a vitkom figurom i markantnom pojavom izazvala je divljenje i aplauze. Ugovorom nije vezana ni za jednu modnu agenciju, a i ranije je radila revije na ovim poznatim modnim manifestacijama.
Manekenka, koja je sve traženija na revijama, kaže da je odlučila da uradi estetsku korekciju usana.
- Odavno sam popunila usne implantom koji se malo pomerio. Više ne izgleda lepo kao nekada i odlučila sam da to korigujem, odnosno da ga hirurškom intervencijom odstranim. I ranije sam poželela da korigujem usne, ali sam zatrudnela, pa nisam mogla da primim anesteziju. Čekala sam da prođe nekoliko meseci od porođaja i sada tražim nekog dobrog doktora da mi uradi tu intervenciju - za magazin „Hello!“ iskreno govori Bojana, koja se kao majka ostvarila u aprilu ove godine.
- Ne bih se usudila da tek tako uradim hiruršku intervenciju, bez iscrpnog informativnog razgovora sa doktorom. Plašim se da to može da izgleda gore nego sada ako se ne obavi dobro. Zato je bitno da nađem stručnjaka koji će mi pre svega uliti poverenje i potom ću obaviti intervenciju - otvoreno o svom estetskom problemu govori tridesetjednogodišnjakinja rođena u Cirihu. Uprkos tome što je nedavno bila u Švajcarskoj, odlučila je da u Beogradu, gde živi i radi, uradi zahvat koji važi za bolan.
- Nemam previše poverenja u tamošnje estetske hirurge, tako da u Cirihu to nisam htela da uradim. Pretpostavljam da je zahvat veoma bolan, ali se nadam da neće dugo trajati. Sasvim sigurno da nije prijatno, ali izdržaću - kaže lepa crnka, čija porodica nije preterano komentarisala njenu odluku da uradi ovu estetsku korekciju.
- Oni se i ne mešaju preterano u moje odluke. Moja majka je bila protiv toga kada sam odlučila da popunim usne, tada sam imala dvadeset dve godine. Čini mi se da moj tata nikada i nije primetio neku promenu, barem nije sa mnom o tome razgovarao. Moj suprug Vladimir nema stav o tome, smatra da je to moja odluka i da bi trebalo da uradim po svom, njemu je svejedno. Trenutno radim na jednom popularnom televizijskom projektu, o čemu će javnost uskoro više biti obaveštena. Čim budem imala nešto više vremena, zakazaću intervenciju, do kraja godine sigurno ću to uraditi. Iako su mi bila puna, usta sam popunila jer sam bila klinka. Bila sam brzopleta i nisam razmišljala, dok danas volim potpuno prirodan izgled. Šminkam se najmanje što mogu, ne radim nadogradnju kose niti noktiju - kaže zgodna manekenka, koja trenutno pregovara sa tri poznata modna italijanska brenda o otvaranju licencne prodavnice u Beogradu.
- Dok čekam njihov odgovor o zastupništvu za Srbiju, planiram da potražim mesto za konceptualnu radnju, gde bi se prodavala garderoba. U isto vreme radim na svojoj prvoj kolekciji, što sam i pre Lavovog rođenja planirala. Srećna sam što ću konačno realizovati sopstvenu modnu liniju - kaže Bojana.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti