Vladimir Stojković povređen u saobraćajnoj nezgodi

Vladimir Stojković povređen u saobraćajnoj nezgodi

Autor: | 24/01/2012

0

Golman Partizana Vladimir Stojković doživeo je saobraćajni udes na mostu "Gazela" u Beogradu gde je zadobio povredu glave i leđa.
Golman šampiona Srbije bio je suvozač u vozilu koje se vraćalo se iz pravca Novog Beograda kada se nesreća dogodila.
- Bio sam u šoku nekoliko minuta. Kako nas je udario taj automobil, koji je išao strahovitom brzinom, odbili smo se o vozilo u susednoj traci i bačeni smo preko bankine. Neko vreme smo tako visili iznad vode. Jak udarac, pa okretanje, sve se brzo desilo. Situacija je bila opasna, hvala Bogu dobro sam prošao. Samo sam dobio jači udarac u glavu, malo me bole leđa, ali biće sve u redu. U sredu idem sa ekipom u Izrael i nastavljam sa treninzima - naveo je Stojković.
Zanimljivo je da je neposredno posle Stojkovićevog sudara na Gazeli njegova supruga Bojana gostovala na televiziji Pink u emisiji Ognjena Amidžića.
- Moram da priznam da sam prvih nekoliko minuta bio jako uplašen, nisam znao ni gde se nalazim. Kada sam napustio automobil, pozvao sam suprugu i rekao da je sve ok. Najvažnije, posle svega, je da nije bilo ozbiljnih posledica - završio je Stojković, koji je dan pre sudara na mostu imao sudar i na terenu sa Davidom Mangom, posle čega je bio prinuđen da propusti prepodnevni trening.
On će, uprkos bolivima, nastaviti sa treninzima i biće standarni član ekipe koja putuje u sredu u Tel Aviv gde će crno-beli održati pripreme.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti