Bojana Stojković: Vladimir i ja želimo još dece

Bojana Stojković: Vladimir i ja želimo još dece

20/10/2011

0

Manekenka Bojana Stojković, supruga golmana "Partizana" Vladimira Stojkovića, bila je zaštitni znak mnogih modnih kampanja, a rešila je da se oproba i kao modna kreatorka modne linije "Pearls & Trash". Šarmantna Beograđanka, prvobitno je imala u planu da debitantsku kolekciju predstavi u toku ove jeseni. Pošto je modna linija letnja, Bojana je ipak odlučila da svoju kolekciju promoviše sledeće godine.

- Neke druge stvari su imale prioritet, a i ja želim da moja prva kolekcija bude letnja. S obzirom na to da Srbija ne ide u korak sa zapadnim zemljama koje nove kolekcije predstavljaju sezonu unapred, besmisleno je kod nas promovisati u jesen kolekciju za proleće-leto. Jedan deo materijala sam odabrala nedavno u Parizu na sajmu materijala, a ostatak ću shodno potrebi uzeti u Italiji. Nastojim da svaki komad bude toliko upečatljiv i ekstravagantan da ostatak garderobe koji ponesete može da bude sasvim običan i jednostavan. Dve reči opisuju moju kolekciju, a to su - šik i trendi - objašnjava manekenka koja kaže da je suprug podržava u poslavnim planovima. Iako su oboje zauzeti, ipak imaju dovoljno vremena za šestomesečnog sina Lava, kao i da baš "zagusti", uskoči baka.
- Lav je, hvala bogu, izuzetno zahvalna beba. Ili je on zaista tako dobro dete ili sam ja očekivala da se podrazumeva da beba bude neverovatno zahtevna pa mi se čini. U svakom slučaju je sve mnogo manje komplikovano nego što sam mislila da će biti -  kaže Bojana.
Manekenka navodi kako je Lav mirna beba, ali i da je Vladimir voljan da pomogne za šta god je potrebno.
- Od samog početka ume da promeni pelene, da ga nahrani... ali mi sada mnogo više znači kada ga zabavlja kako bih ja mogla u datom trenutku nešto na miru da uradim - otkriva Bojana i dodaje da njih troje savršeno funkcionišu.
Supruga poznatog golmana otkrila je i na koga njihov sinčić liči.
- Fizički je od samog rođenja Vladimirova kopija i kako vreme prolazi vidim da se to neće promeniti. Ima iste oči, pogled, i kad se nasmeje neodoljivo podseća na oca. Karakterno za sada u njemu ne prepoznjem ni Vladimira ni sebe. Ni sami ne znamo na koga je Lav ovako blage i pomirljive naravi.
A na pitanje o proširenju porodice, kaže:
- Naravno da bi bilo gre’ota da Lav ostane jedinac, a mi na jednom detetu, ali za sada smo nas troje sasvim dovoljni jedni drugima.

Izvor: "Blic"

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin