Tanasije Uzunović: Glumački bard ogorčen zbog provociranja kolege

Tanasije Uzunović: Glumački bard ogorčen zbog provociranja kolege

Autor: | 20/11/2011

0

Doajen glume Tanasije Uzunović, koji je osvojio simpatije televizijskog gledališta ulogom Rajka u gledanoj seriji „Moj rođak sa sela“, prošle nedelje je imao neprijatnost kada je burno reagovao na prijemu u „Narodnom pozorištu“ zbog provokacija kolege Ivana Bekjareva. Glumac koji decenijama raskošni talenat pokazuje najviše u teatru za magazin „Hello!“ vidno potresen govori o nemilom događaju zbog kojeg je intervenisala policija.
- Reč je o ružnom događaju i teško mi je da detaljno pričam o tome, sećajući se Ivanovih provokacija. Imamo nesuglasice odranije, a što je najgore, u sukob su umešane i naše porodice. Nijednu pozitivnu reč ne mogu da kažem o njemu. Teško mi je bilo tokom prijema kada smo se sukobili, jer sam operisao srce. Zvao sam doktorku, srećom nisam imao zbog toga većih zdravstvenih tegoba, osim što mi se uho malo raskrvarilo - neraspoloženo govori Tanasije.
Dok se oporavlja u miru i harmoniji porodičnog doma, umetnik bogate biografije kaže da mu u ovim trenucima mnogo znači razumevanje i podrška porodice. U srećnom je braku sa Biljanom, sa kojom ima devetnaestogodišnju kćerku Sofiju, koja je ove godine pokušala da upiše glumu, ali nije uspela. Veoma je ponosan na svoju mezimicu koja je izuzetno  brižna, što je naročito pokazala pre dve godine kada se podvrgao komplikovanoj i teškoj operaciji menjanja srčanih zalizaka.
- Dok sam bio u bolnici Sofija je svakog danadolazila da me vidi. Vodim računa o srcu, idem na kontrolne preglede svakih mesec dana jer je moj posao naporan i dinamičan. Ovaj okršaj me je baš nasekirao jer nisam u formi u kojoj sam nekada bio. Pokretljiv sam, ali moram više da se odmaram. Da mi nisu promenjeni zalisci na srcu, verovatno bih dobio infarkt - kaže šezdesetdevetogodišnjak kome je brak sa Biljanom treći po redu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti