Nikola Lazetić i Sonja Marić - Lazetić: Dani sreće i ljubavi

Nikola Lazetić i Sonja Marić - Lazetić: Dani sreće i ljubavi

Autor: | 22/03/2012

0

Ljubavna priča nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića i vlasnice beogradskog restorana „Šeher“ Sonje Marić, koja je od početka ličila na sudbinsku, nedavno je imala najlepši mogući epilog. Zaljubljeni par je samo u prisustvu kumova sklopio građanski brak kod matičara, u najvećoj tajnosti, a usledio je praznik ljubavi - medeni mesec u Dubaiju.
Iako ovaj par uspešnih ljudi od početka nije skrivao emocije, nisu želeli da javno govore o sklapanju braka, smatrajući da je to najintimniji čin ljubavi koji ne žele da dele sa drugima. Toga su se držali kada su odlučili da izgovore  sudbonosno „da“ u jednoj beogradskoj opštini.
Zaljubljeni bračni par je posle toga otputovao u Dubai, kako bi sedam dana, koliko su tamo boravili, uživali u medenom mesecu.
- Bilo je prelepo. To nam je bio poklon od kuma i toliko smo se lepo proveli da već sada razmišljamo da za Uskrs sa decom ponovo odemo - rekao je vlasnik luksuznog spa i fitnes centra „My Spa“ za magazin „Hello!“ o boravku u Dubaiju na kome su supruga i on uživali u romantičnim trenucima.
Sonja, vlasnica elitnog restorana na Senjaku, koja je svom prezimenu dodala suprugovo, i poznati sportista vreme u Dubaiju iskoristili su i da pogledaju nekoliko teniskih mečeva, dok je trajaoATP turnir. Obilazili su poznate restorane, šoping-molove, šetali su se pored mora, a bili su i na skijanju u jednom poznatom tržnom centru koji ima ski-stazu sa veštačkim snegom. Vreme je bilo odlično za boravak na plaži. Posetili su i akvarijum i oduševili se neobičnim morskim svetom i najraznovrsnijim ribama.
Pošto narednih meseci srećan par planira da se venča i u crkvi, odmor u Dubaiju iskoristili su da nađu odgovarajuće  venčano prstenje. Kupili su burme koje će jedno drugome staviti na crkvenoj ceremoniji koju planiraju da organizuju do jeseni.
Markantni tridesetčetvorogodišnjak, koji je sa Sonjom u emotivnu vezu uplovio pre godinu i po dana, od početka nije skrivao ozbiljne namere koje je imao prema lepoj brineti.
- Moji planovi su da budem maksimalno posvećen sinu Luki, da se ne odvajam od Sonje i da zajedno decu izvedemo na pravi put kako bi postali divni ljudi. Želim da zajedno uživamo u odrastanju Luke, Andreje, Nine i Elene, a ostale lepe stvari iz našeg života pokušaću da sačuvam za nas i naše porodice, kao i prijatelje -odgovorio je krajem prošle godine poznati sportista magazinu  „Hello!“ na pitanje kada će stati na „ludi kamen“.
Zaljubljeni bračni par ostao je dosledan svojim stavovima i najlepše trenutke, njihovo spajanje u bračnu zajednicu, nisu želeli da dele sa javnošću. Nema sumnje da ih očekuje vreme harmoničnih odnosa koje će podeliti sa četvoro dece koje imaju iz prethodnih brakova.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti