Adrijana Lima i Marko Jarić: Počela brakorazvodna parnica

Adrijana Lima i Marko Jarić: Počela brakorazvodna parnica

Autor: | 11/03/2015

0

Uprkos tome što su se rastali još pre godinu dana Adrijana Lima i Marko Jarić, tek u januaru podneli su zahtev za razvod braka. Kraj parnice očekuje se u julu, a par je odlučio da zbog kćerki Valentine (5) i Sijene (3) sporazumno stavi tačku na svoj brak, piše "Kurir".
Zbog toga neće biti suđenja za podelu imovine, već će se prema zakonima države Vajoming, gde se parnica vodi, s obzirom na to da se su se Marko i Adrijana tamo venčali, njihovo bogatstvo deliti napola.
Jarić je tokom aktivnog igranja košarke u NBA ligi zaradio 40 miliona dolara, ali je svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove. Naime, poslednjih godina posvetio se građevinarstvu, koje mu donosi dobre prihode, a ima poslove i u ugostiteljstvu kako u SAD, tako i u Srbiji. Posluje i u modnom biznisu, kao i u internet prodaji video i foto materijala o poznatim spotistima.
S druge strane, iako Lima odlično zarađuje, njeni prihodi su manji od Jarićevih. Tokom 2008. i 2009. godine, zaradila je 20 miliona dolara, a posle toga u proseku 7,5 miliona godišnje.
Par će deliti i vilu u Majamiju vrednu 10 miliona, stan u Njujorku od šest miliona, kuću na Beverli Hilsu, koja je procenjena na dva miliona i jahtu koju su platili 1,5 miliona dolara.
Bivši supružnici rešili su da se rastanu prošle godine. Kako se spekulisalo, Lima je otkrila da ju je muž prevario s jednom srpskom manekenkom, a američki mediji su objavili da ga je uhvatila i u neverstvu s komšinicom. Marko nakon svega pokušava da zaštiti svoj privatni život, te se u javnosti ne pojavljuje ni sa jednom devojkom, dok Lima uživa u novoj romansi.
Marko i Adrijana upoznali su se 2006. godine, a brak su sklopili na Dan zaljubljenih 2009. Posle pet godina rešili su da se razvedu.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti