Marko Jarić: Bivšu suprugu ću uvek podržavati

Marko Jarić: Bivšu suprugu ću uvek podržavati

Autor: | 30/04/2015

0


Marko Jarić
(37) došao je u Srbiju na nekoliko dana da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na Nedelji mode.
- Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvek ću je podržavati u svemu - kaže Marko o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najlepših žena na svetu, Adrijanom Limom (33).
Adrijana i on su se rastali posle pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, bivši sportista smatra da to neće uticati na njihove kćerke Sijenu i Valentinu.
- Nadam se da ne osećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u poslednjem momentu pre nego što one uđu u te godine da osete da mi više nismo u braku - smatra Jarić.
Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove kćerkice imati problem što su deca jedne od najlepših žena na svetu.
- Nisam razmazio devojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Verujem da im detinjstvo neće biti lako, budući da su deca najlepše žene na svetu i uspešnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to - otkriva Marko.
Marko je najveća podrška svojoj sestri dizajnerki Tamari Jarić. On je i prošle godine bio uz nju, kada je debitovala na Nedelji mode.
- Uvek sam uz Tamaru i pružam joj maksimalnu podršku. Ne savetuje me kako da se obučem, jer smo u drugačijem fazonu. Ona je završila tu školu i ceo život je u manekenstvu. Niti ja mogu nju da savetujem niti može ona mene. Ja sam u sportu i samo volim lepo da se obučem - kaže bivši košarkaš za "Blic".

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti