Adrijana Lima i Marko Jarić: Zvaničan kraj braka

Adrijana Lima i Marko Jarić: Zvaničan kraj braka

Autor: | 07/04/2015

0


Top model Adrijana Lima i naš nekadašnji „NBA“ košarkaš Marko Jarić podneli su zahtev za razvod braka tek početkom ove godine, jer su u međuvremenu shvatili da su razlike između njih dvoje nepremostive i da ne postoji mogućnost za pomirenje. Poznati supružnici će se i zvanično rastati u američkoj državi Vajoming, gde su na „Dan zaljubljenih“ 2009. godine sklopili građanski brak, a razvod će biti sporazumni. Na ovakav korak odlučili su se zbog svojih kćerki, petogodišnje Valentine i trogodišnje Sijene, jer smatraju da njihove devojčice zaslužuju da im se roditelji raziđu u miru. Prema zakonima Vajominga, imovina supružnika koji se odluče za sporazumni razvod deli se na pola, tako da će dobiti podjednako nasleđe, s obzirom na to da nisu imali predbračni ugovor.
Podsećanja radi, Marko je igrajući u „NBA“ ligi zaradio četrdeset miliona dolara, ali je svoju imovinu kasnije višestruko uvećao jer se, kao što je poznato, godinama veoma uspešno bavi biznisom. Bavi se pre svega građevinarstvom, što je jedna od najunosnijih privredih grana, a osim toga novac je uložio i u ugostiteljstvo, modnu industriju, kao i u internet prodaju video i fotomaterijala poznatih sportista. Procenjuje se da njegov bankovni račun sada iznosi oko sto šezdeset miliona dolara. S druge strane, njegova još zvanična supruga takođe je odlično materijalno obezbeđena, mada ne tako dobro kao Jarić. Ona je 2008. i 2009. godine od svojih ugovora zaradila dvadeset miliona dolara, a kasnije je u proseku zarađivala između sedam i osam miliona dolara godišnje. Osim toga, Adrijana i Marko su dok su bili u braku kupili tri vredne nekretnine. Najunosnija je vila u Majamiju, koja vredi deset miliona dolara i u kojoj su uglavnom boravili tokom braka jer njihove devojčice vole da budu u toj kući, a poseduju i stan u Njujorku vredan šest miliona dolara, kao i kuću na Beverli Hilsu, čija je vrednost dva miliona dolara. Vlasnici su i luksuzne jahte, vredne milion i po dolara.
Jedno od najuspešnijih svetskih modela i zaštitno lice brenda „Victoria's Secret“ i naš proslavljeni sportista počeli su da se zabavljaju 2007, a dve godina kasnije su se i venčali. Tokom pet godina braka dobili su kćerke Valentinu i Sijenu, kojima su oboje veoma posvećeni. Iako je njihov brak u javnosti izgledao veoma skladan, prošle godine odlučili su da se privremeno rastanu i na taj način pokušaju da reše nesuglasice koje su među njima postojale. Kada su mediji počeli da spekulišu o njihovoj rastavi, Adrijana i Marko su sredinom prošle godine za magazin „Pipl“ izdali zajedničko saopštenje o razvodu.
- Posle dugih i opsežnih razgovora doneli smo odluku da se rastanemo posle pet godina braka. Veoma smo srećni i zahvalni što smo postali roditelji dve devojčice, o kojima ćemo se ubuduće zajedno starati. Bićemo vam veoma zahvalni ukoliko poštujete privatnost naše porodice, dok se svi polako privikavamo na novo životno poglavlje - pisalo je u saopštenju.
Međutim, oni tada nisu želeli da podnesu zahtev za razvod, jer su probali da svojoj ljubavi daju drugu šansu, ali im to nije pošlo za rukom. Tridesettrogodišnja lepotica iz Brazila i naš sportista ostali su u dobrim odnosima, a jednom su fotografisani kako zajedno idu da gledaju školsku predstavu svoje starije kćerke Valentine. Jarić je često sa svojim devojčicama i ubuduće će starateljstvo nad njima deliti sa Limom.
Finalna presuda razvoda bivšeg košarkaša i lepe manekenke trebalo bi da bude doneta u julu, a do tada će njih dvoje uz pomoć pravnika dogovoriti sve detalje u vezi sa podelom imovine. Posle rastanka od Adrijane, Marko nije javno izlazio ni sa jednom devojkom, niti je javnosti bilo šta poznato o njegovom emotivnom životu.
S druge strane, i lepa Brazilka se trudi da maksimalno sačuva privatnost. Međutim, krajem januara ona je fotografisana kako se drži za ruke sa nepoznatim muškarcem, za koga se u štampi navodi da se zove Džo. Oni su i prošle nedelje fotografisani kako razmenjuju nežnosti posle treninga, pa se pretpostavlja da je on zapravo njen trener. Međutim, Adrijana za sada nije želela da komentariše svoj odnos sa njim.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti