Danas bi slavili 15 godina braka: Ovako je izgledalo venčanje Marka Jarića i Adrijane Lime na koje nisu pozvali roditelje

Danas bi slavili 15 godina braka: Ovako je izgledalo venčanje Marka Jarića i Adrijane Lime na koje nisu pozvali roditelje

Autor: | 14/02/2024

0

Venčanje Marka Jarića i Adrijane Lime bilo je na Dan zaljubljenih

Broj muškaraca koji su mu zavideli što je jednu od najlepših žena sveta doveo do “ludog kamena” meri se stotinama hiljada. Ipak, Marko Jarić i Adrijana Lima nisu uspeli da sačuvaju svoju ljubav. A danas bi slavili 15 godina braka.

Stephen Shugerman/Getty Images

 

Počelo je kao bajka... Upoznali su se 2006, dok je proslavljeni košarkaš nastupao za NBA, a ona harala pistama i bila najpopularniji "Viktorijin anđeo".

Pre Marka Adrijana je bila u vezi sa pop zvezdom Lenijem Kravicem, međutim, zgodni muzičar nije uspeo da je odvede pred oltar.

Pročitajte: Ovo je bivša tašta Marka Jarića - Majku Adrijane Lime život nije mazio

Veridba je “pala” 12. juna 2008, na Adrijanin 27. rođendan.

Sledeće godine, 14. februara, izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, u državi Vajoming. Venčanju su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja.

INFphoto.com/INSTAR Images/Profimedia

 

Sve je bilo toliko tajno da su, navodno, i Markovi roditelji za to saznali naknadno, iz novina.

Par nikada nije otkrio detalje venčanja, a oni koji su se nadali “velikoj srpskoj tradicionalnoj svadbi” nisu je dočekali. Uspešni košarkaš i brazilski top-model razveli su se 2014. godine.

MiamiPIXX/Backgrid USA/Profimedia

 

U braku su dobili ćerke Valentinu i Sijenu.

Iako već celu deceniju nisu zajedno, Marko i Adrijana ostali su u bliskim odnosima, često se viđaju i sve dečje rođendane proslavljaju zajedno. I dalje su, na neki način, porodica.

EMSBMFMiamiPIXX/Backgrid/USA/Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs MiamiPIXX/Backgrid USA/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti