Ništa pre braka: Adrijana Lima čuvala je ljubav samo za Marka, o tajnom venčanju na Dan zaljubljenih i danas se priča (foto)

Ništa pre braka: Adrijana Lima čuvala je ljubav samo za Marka, o tajnom venčanju na Dan zaljubljenih i danas se priča (foto)

Autor: | 14/02/2022

1

Adrijana Lima i Marko Jarić, da su ostali zajedno, na današnji dan slavili bi 13 godina braka. Zanosna brazilska manekenka, u to vreme čuveni Viktorijin anđeo, i srpski košarkaš u redovima NBA venčali su se na Dan zaljubljenih, 14. februara 2009. godine.

Pročitajte: Novi emotivni izbor Marka Jarića ne prestaje da se komentariše - Ona je sušta suprotnost Adrijani!

Getty Images

 

Da bi izbegli paparace koji su ih u stopu pratili, slavni par organizovao je intimnu ceremoniju u gradiću Džekson Holu, u američkoj državi Vajoming, kojoj su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja. Navodno su, čak i Markovi roditelji, za sinovljevo venčanje saznali naknadno, iz medija.

‒ Veoma smo uzbuđeni zbog zajedničke budućnosti. Radujemo se velikoj romantičnoj svadbi početkom leta za prijatelje i porodicu ‒ izjavila je za People srpska snajka, kako su tepali Adrijani Limi.

Pročitajte: Lepota je pala u drugi plan - Adriana Lima otkriva zbog čega je promenila prioritete

Getty Images

 

Ipak, od velike pravoslavne svadbe koja se najavljivala nije bilo ništa ni tog leta, a ni u godinama koje su usledile, a zajedno su ostali do 2014. U braku su dobili dve devojčice, Valentinu i Sijenu, o kojima i posle razvoda brinu zajedno i sa mnogo ljubavi.

Pročitajte: Adrijana Lima pokazala prelepe ćerke - Tako sam srećna što sam vaša mama! (foto)

Instagram

 

Adrijana Lima i Marko Jarić upoznali su se još 2006, a vezu su počeli dve godine kasnije. Na dan kada je manekenka prodlavljala 27. rođendan, 12. juna 2008. godine, Marko joj je poklonio dijamantski verenički prsten vredan više od 100.000 dolara.

Iako se nagađalo ko će od njih dvoje promeniti veru, kako bi mogli da se venčanju u crkvi, posebna pikanterija ticala se jednog krajnje intimnog detalja. Naime, iako se već bližila tridesetoj, prelepa Brazilka izričito je tvrdila da je devica i da za nju, kao veliku katolkinju, nema s*ksa pre prve bračne noći.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti