Trudna Kim Kardašijan na kuglanju sa sestrama

Trudna Kim Kardašijan na kuglanju sa sestrama

Autor: | 03/07/2015

0

Uprkos trudnoći Kim Kardašijan živi kao i pre blagoslovenog stanja i ne prestaje da se bavi svojim brojnim poslovima. Najpoznatija rijaliti zvezda današnjice juče je viđena kako u društvu sestara Kloi i Kortni Kardašijan napušta kuglanu u kojoj je snimala najnoviju epizodu svog rijalitija.
Tridesetčetvorogodišnja brineta čije će drugo dete na svet stići krajem godine dan je provela i sa sestrom Kajli Džener, demantujući tako novinske naslove da su u svađi jer je Kim ljubomorna na najmlađu članicu popularne rijaliti porodice.

Navodno, supruga Kanjea Vesta nezadovoljna je medijskom pažnjom koju dobija sedamnaestogodišnja kćerka njene majke Kris i Brusa Dženera. Takođe, njena trudnoća pala je u senku promene pola njenog očuha. Ipak, Kim je glasine o porodičnim nesporazumima i ljubomori demantovala odlaskom na snimanje nove epizode u kojoj je pored četiri sestre učestvovao i njen sestrić Mejson Disik.
Popularna Amerikanka za tu priliku odenula je kombinaciju u kojoj je već nekoliko puta viđena - crne pocepane farmerice i letnje čizme do članka, kombinovala je sa kožnom rokerskom jaknom i majicom sa aplikacijom hevi metal benda "Guns N' Roses" ispod koje se nazirao njen trudnički stomak.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti