U čast 400. broja svog omiljenog magazina Jovana i Željko Joksimović otkrivaju svoje bračne tajne

U čast 400. broja svog omiljenog magazina Jovana i Željko Joksimović otkrivaju svoje bračne tajne

Autor: | 05/10/2015

0

Ne kaže se za džabe da su najveće zvezde najjednostavnije za saradnju i komunikaciju sa medijima. Tako je i sa pop zvezdom Željkom Joksimovićem i njegovom suprugom, televizijskom zvezdom Jovanom Joksimović koji su bez ustezanja prihvatili poziv da poziraju za naslovnu stranu jubilarnog, 400. broja magazina Hello! i u iskrenom intervjuu otkriju sve najintimnije aspekte skladnog braka iz kojeg imaju jednoipogodišnjeg sina Kostu.

Hello! slavi izlazak četristotog broja. Kako ste zadovoljni našom saradnjom?

- Vrlo ste kulturni i odmereni. Ne posećujemo često događaje, ne znam čak ni da li ću doći na svoju promociju, ali na vašu zabavu bih došao. Ne znam da li zato što ste licencno izdanje ali Hello! je pokazao veoma veliku ozbiljnost, naročito kada je reč o odnosu sa nama. Kada putujem, vrlo rado nosim Hello! sa sobom i često ga ostavim u hotelu da još neko može da ga pročita - kaže Željko.

Najbitnija stvar objavljena iz vašeg privatnog života je crkveno venčanje i svadba 14. septembra prošle godine. Kakve su vam uspomene na to veče?

- Draža nam je prva velika stvar iz našeg privatnog života koju smo podelili sa Hello!-om a to su fotogafije građanskog venčanja i editorijal sa Maldiva. Uvek očekuješ više nego što dobiješ a najbitnija stvar u saradnji sa vama je to što uvek dobiješ ono što očekuješ. Sa vama je uvek bilo sve kako se dogovorimo - kaže Jovana.

Kako ste obeležili godišnjicu braka?

- Koju? Imamo ih tri! - pita Željko.

- Godišnjicu crkvenog braka obeležili smo vrlo skromno jer nam je dete tog dana imalo temperaturu četrdeset. Bili smo kod kuće i nazdravili čašom vina - objašnjava Jovana.

Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem drugog februara: Zlato, srećna ti godišnjica, a ona odgovori: Zar nije četvrtog? - kaže Željko.

Jovana, 2. februara 2012. ste u stvari verifikovali građanski brak sa Maldiva koji se ispostavio nevažećim?

- Tako je, reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januar, 2. februar i 14. septembar - kaže Jovana.

Kakva je organizacija oko sina kada ste oboje odsutni, kao na primer sada na ovom fotografisanju za Hello!?

- Organizacija je takva da je i on sa nama na fotografisnaju - jednostavno objašnjava Jovana.

- Sine, izađi i priključi se bandi! - šali se Željko.

 

Ostatak intervjua poznatog bračnog para potražite u novom broju Hello! koji je u prodaji od 5.oktobra

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Slične Vesti