Bojana Rajić: Dok Lav bude sa tatom u Izraelu, idem na odmor sa društvom

Bojana Rajić: Dok Lav bude sa tatom u Izraelu, idem na odmor sa društvom

Autor: | 11/08/2014

0


Bojana Rajić otputovala je sa sinom Lavom na odmor, a za ovu priliku izabrali su luksuznu destinaciju i letovalište Kemer u Turskoj. Zajedno sa njom, na put je pošla i njena rođena sestra Maja sa ćerkom Miom i dadiljom.

U kratkom razgovoru za "Kurir" bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića objasnila je zbog čega se odlučila da posle odmora na Crnogorskom primorju nastavi letovanje u Turskoj.

- Nakon što nam je zbog lošeg vremena na neki način propalo letovanje na Crnogorskom primorju, odlučila sam da sa sestrom, njenom ćerkicom Miom i mojim Lavom otputujem u toplije krajeve. Sa sinom svakog leta odlazim na neku drugu destinaciju, pa smo se ovog puta odlučili za Kemer. Ovo nije prvi put da nas dvoje putujemo sami. Bili smo u Grčkoj i Dubaiju. Mi imamo naš ustaljeni tempo. Važno mi je bilo da imamo dobar hotel, koji prevashodno ima sve sadržaje koji su podređeni deci i da se plaža nalazi blizu - kaže Rajićeva.

Na pitanje da li je Vladimir pravio problem zbog toga što na odmor ponovo odlazi sa sinom, Bojana je bila više nego jasna:
- Znate da o tome nerado govorim u javnosti. Nas dvoje imamo dogovor i nemamo problem oko toga. Kad se budemo vratili, Lav odlazi kod tate u Izrael na odmor, a ja ću tad gledati da vreme provedem s društvom na nekoj egzotičnoj destinaciji, ili ću otići sama. S obzirom na to da mi do Nove godine nema odmora, odlučila sam da na pravi način napunim baterije - poručuje Rajićeva.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti