Bojana Rajić: Umorna od borbe

Bojana Rajić: Umorna od borbe

Autor: | 23/09/2013

0


Otkako su objavili da je njihovom braku došao kraj, Bojana Rajić (ex Stojković) i Vladimir Stojković glavne su "zvezde" domaćih tabloida.
Što zbog bespoštedne borbe oko starateljstva nad dvogodišnjim sinom Lavom, što zbog novih veza - onih o kojima se samo šuška, ali i onih koje nisu skrivane, naprotiv, promovisane su preko svih društvenih mreža.
Mediji svakodnevno izveštavaju o njihovim životima, a poslednjih dana pojavile su se i informacije, koje je Bojana demantovala preko svog Tviter naloga. Naime, nakon što je golman Partizana krstio njihovog sina, bez znanja majke, pojedini mediji preneli su vest da će zbog toga Bojana zabraniti Vladimiru da viđa Lava, kao i da mu je pretila smrću preko zajedničkih prijatelja.
- Nisam i neću tražiti da moj sin prestane da viđa svog oca! Tačka!!! - demantovala je tu informaciju Bojana, a onda se obratila i novinarima:
- Preklinjem novinare da prestanu da mi prave cirkus od života. Zar nije bilo dosta?! Molim vas kao žena i majka, samo mi dajte malo mira - napisala je.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti