Ceca Ražnatović: Nesebična pomoć unesrećenima u poplavi

Ceca Ražnatović: Nesebična pomoć unesrećenima u poplavi

Autor: | 19/05/2014

0


Svetlana Ražnatović mobilisala je muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima koji su tokom proteklih nekoliko dana izgubili sve što su imali u životu.

Kako „Alo!“ saznaje, folk zvezda saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava, a prvi korak koji je načinila jeste to da je pre dva dana sela sa muškim članovima svoje porodice i odlučili su da svi krenu u borbu protiv poplava.

Prema rečima našeg izvora bliskog porodici Ražnatović, Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra.

Inače, Ceca konstantno putem svog tviter naloga apeluje na pomoć, posebno ljudima koji se nalaze u dijaspori.

Kako saznaju „Alo!“ novine, Ražnatovićeva će danas donirati i 1.200.000 dinara. Ona se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta. Pevačica će novac na žiro račun uplatiti već u toku prepodneva kako bi nadležne institucije mogle odmah da ga iskoriste.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti