Jovana i Željko Joksimović planiraju crkveno venčanje

Jovana i Željko Joksimović planiraju crkveno venčanje

Autor: | 05/09/2014

0

Nakon što su se venčali pre dve i po godine na Maldivima, Željko i Jovana Joksimović, odlučili su da svoju ljubav krunišu pred Bogom. Naime, pevač i voditeljka će za desetak dana napraviti veliko svadbeno veselje, nakon što sudbonosno "da" izgovore i u crkvi.
- Jovana i Željko su se pre dve i po godine venčali na Maldivima, a sada su odlučili da obave i crkveno venčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se venčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe - rekao je izvor.

- Imaće oko 150 gostiju, a kako se ne bi stresirali oko organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem venčanja. Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu venčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvek se svi dobro provedu - rekao je izvor blizak voditeljki i pevaču.

Podsetimo, poznati par počeo je da se zabavlja 2008. godine, odmah posle Evrovizije koju su zajedno vodili, nakon čega je Jovana raskinula veridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a Željko je raskrstio sa devojkom Adrianom Čortan.
Nakon čeiri godine veze, voditeljka i pevač su se venčali na Maldivima, a pre pet meseci, postali su roditelji dečaka Koste.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti