"Tvoje lice zvuči poznato": Katarina Bogićević je pobednica druge epizode

"Tvoje lice zvuči poznato": Katarina Bogićević je pobednica druge epizode

Autor: | 20/10/2014

0

U ovoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" najbolja je bila mlada Katarina Bogićević koja je fantastično otpevala pesmu tragično preminule, tamnopute pop dive Vitni Hjuston "I will always love you" i sve u studiju podigla na noge. Katarina je uspela i vizuelno i vokalno da oživi američku pop zvezdu, a nagradu od 1.000 evra pokloniće porodici iz Nikšića sa osmoro dece.
Drugu epizodu muzičkog takmičenja svojim nastupom otvorila je Elena Risteska kao Britni Spirs, a posle nje je na scenu izašao Bane Mojićević koji je imitirao Lepu Brenu. U legendarnoj sceni iz filma "Tesna koža" pomogao mu je ovonedeljni specijalni član žirija - glumac Milan Gutović.
Glumica Jelena Gavrilović i pevačica Neda Ukraden donele su duh Brodveja u studio TV Prve. Njih dve su su zajedničkim snagama izvele scenu iz mjuzikla "Čikago" - odigrale, otpevale i odglumile zatvorski tango uvežbano i efektno. Pesmu "Bacila je sve niz rijeku", legendarne sarajevske grupe "Indexi", publici je otpevao glumac Ivan Jevtović. Cecinu numeru "Neodoljiv- neumoljiv" izvela je Tanja Savić, dok je Keba odeven u evrovizijski kostim Željka Joksimovića zapevao "Lane moje". Pesmu "Bolje biti pijan nego star" sarajevske grupe "Plavi orkestar" otpevao je glumac Nenad Okanović, a Zvonko Pantović Čipi na sceni se pojavio kao frontmen benda "Led Zeppelin" Robert Plant i zapevao njihov neprolazni hit "Stairways to heaven".

Autor: Life Content
Foto: TV PRVA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin