"Tvoje lice zvuči poznato": Bane Mojićević oduševio imitacijom Zdravka Čolića

"Tvoje lice zvuči poznato": Bane Mojićević oduševio imitacijom Zdravka Čolića

Autor: | 17/11/2014

0


Banetova verna imitacija Zdravka Čolića ove nedelje je izazvala apsolutno oduševljenje žirija, publike, ali i ostalih takmičara šou programa "Tvoje lice zvuči poznato". Branislavu Mojićeviću su svi "skinuli kapu" za fantastičnu transformaciju koju je ostvario, a on priznaje da se samo dobro zabavljao.
- Želeo sam da drugima, ali i sebi priuštim dobru zabavu, i mislim da je ispalo super! Bilo mi je potrebno pola sata da se pripremim za ovaj nastup odnosno da skinem Čoline pokrete - priznaje Bane.
- Ček od hiljadu eura sam dodelio svratištu „Deca ulice“. Tamo ima mnogo dece koja svakodnevno svraćaju, da bi se okupali, nešto pojeli i obukli čiste stvari, jer žive na ulici, i spavaju kad nemaju gde, mislim da je jezivo koliko takvih primera ima i koliko dece živi na ivici normalnih i zdravih uslova. Ovo je samo jedan simboličan poklon za ono što njima zapravo treba, i ovo je poruka i apel za sve one ljude koji imaju mnogo novca da pomognu onome kome je neophodno - otkriva Bane.

Inače, ovo veče započelo je imitacijom u kojoj su Tanja Savić i Neda Ukraden postale junaci animiranog filma. Dok je Tanja ušla u ulogu zelenkastog stvorenja Šreka i sve zadivila izvandrednom maskom, Nedi Ukraden je pripala uloga Šrekove voljene Fione - kraljice sa krunom. Njih dve su zajedničkim snagama izvele čuvenu pesmu iz ovog ostvarenja.

Hit Jelene Tomašević „Okeani“ najmlađa takmičarka Katarina Bogićević otpevala je besprekorno. Iako ona sama nije imala zahtevnu koreografiju, pošto je nosila haljinu sa ogromnim šlepom, scenski nastup bio je izuzetno atraktivan.

Belo odelo, vitak stas, tamnoputi ten i visoki, precizni falset - učinili su da nastup Zvonka Pantovića Čipija u ulozi Bruna Marsa bude fantastičan.

Makedonka Elena Risteska prvi put se našla u ulozi muškarca. Sa brkovima na licu i šeširom na glavi ona je verno dočarala lik Harisa Džinovića. Elena je u Harisovom odelu izašla na scenu i zapevala „Kako mi nedostaješ“, a kada je počela da izvodi hit „Rano je za tugu“ na sceni joj se pridružio Bane Mojićević. On je se za ovu priliku transformisao u popularnog Zdravka Čolića i izveo njegovu numeru „Čija je ono zvezda“.

Bane je tada u potpunosti ušao u Čolin „film“, postao Čola duhom i telom, od glave do pete. Uspeo je da skine sve - od glasa, intonacije, pokreta, gestova, načina plesa... Publika je bila na nogama, zaključno sa žirijem.

Kao Kris Braun, najveći performer današnjice, Ivan Jevtović priredio je spektakularan scenski nastup. Izveo je četiri pesme i isto toliko različitih,ozbiljnih i zahtevnih, koreografija. Neprekidno je đuskao, menjao ritam, pokazao kako se izvodi brejkdens, salto, da bi se na kraju spretno okretao leteći studijom, prikačen na sajle.

Nenad Okavnović na scenu je izašao nezadovoljan što mora da nastupa sam i imitira dva pevača istovremeno, koliko ima bend „Dubioza kolektiv“. To je navelo voditelja Bojana da mu se pridruži na sceni.

„Dernière Danse” jedan od trenutno najvećih hitova francuske pevačice Indile otpevala je Jelena Gavrilović. Iako je samo stajala uz mikrofon, glumica je uspela da iznese specifičnu energiju crnokose pevačice i ovu numeru otpeva besprekorno.

Divna balada Miše Kovača “Ostala si uvjek ista”, za koju je Keba pred nastup rekao da ima dušu kao okean, pokazala se kao pun pogodak za kraj još jedne epizode ovog šou programa.

Izvor: TV Prva
Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti