"Tvoje lice zvuči poznato": Pobednik treće epizode je Dragan Kojić Keba

"Tvoje lice zvuči poznato": Pobednik treće epizode je Dragan Kojić Keba

Autor: | 27/10/2014

0

Pobednik ovonedeljne epizode muzičkog šou programa je Dragan Kojić Keba koji je izvođenjem pesme "I was made for loving you" grupe "Kiss" oduševio takmičare i članove žirija. Osim toga tokom epizode zabavljao je sve prisutne. Ček od 1.000 evra dodelio je osnovnoj školi u Loznici "Dositej Obradović" koju je svojevremeno pohađao.

Prilika da otvori veče ove nedelje ukazala se glumici Jelena Gavrilović. Ona je imitirala Tejlor Svift. Uz pesmu Silvane Armenulić "Ciganine, ti što sviraš" kojiu je otpevala Neda Ukraden atmosfera je izgledala kao u pravoj kafani.

Keba je na binu izašao gotovo neprepoznatljiv. Perika, lice ofarbano u belo sa crnom zvezdom na oku, izgledao je kao pevač grupe "Kiss".

Čipi i Nenad Okanović dobili su vrlo težak zadatak. Naime, oni su izvodili čuvenu pesmu "Princeza" dok ih je iz žirija posmatrala Slađana Milošević. Prvi je na scenu izašao Nenad i započeo nastup pesmom "Flojd".

Zatim je Zvonko Pantović spušten sajlama na binu u beloj haljini od čipke, helankama i cipelama iste boje i započeo izvođenje legendarne numere.

Katarina Bogićević imala je zadatak da odglumi nastup Džastina Bibera, a Ivan Jevtović izveo je Kebinu numeru "Imao sam".

Još jedna dobra imitacija sa puno igranja i ozbiljnom koreografijom pripala je Banetu Mojićeviću. On je sinoć bio Džon Travolta.

Makedonka Elena Risteska bila je srećna što je dobila pesmu koju zna i voli, a u pitanju je bila numera "Takvi kao ti", koju u originalu izvodi Nina Badrić. Tanja Savić odlično se snašla kao roker Gale, pevač grupe "Kerber".

Tanja je odlično izmenila glas i prilagodila ga Galetovom, a šminkeri su odlično odradili šminku i frizeri frizuru.

Autor: Life Content
Foto: TV PRVA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin