"Tvoje lice zvuči poznato": Elena Risteska provokativnim nastupom do pobede

"Tvoje lice zvuči poznato": Elena Risteska provokativnim nastupom do pobede

Autor: | 10/11/2014

0

Pobednica pete emisije šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je Elena Risteska. Makedonska pevačica osvojila je srce žirija i takmičara pa je kao Dženifer Lopez pokupila najviše poena i trijumfvovala. Ona je ček od hiljadu evra poklonila Domu za decu bez roditeljskog staranja „11. Oktobra“ u Skoplju. U nedelju uveče na mesto specijalnog člana žirija našla se glumica Tanja Bošković, a umesto Branka Đurića Đure takmičare je ocenjivao Marko Janjić.

Bora Đorđević dao je savete Nedi Ukraden za pripremu numere i uputio je na taj svoj prvi period kada je bio znatno mlađi i pevao mnogo tiše.


Ni Bane Mojićević nije imao specijalno zahtevnu koreografiju, ali specifična mimika i glas frontmena grupe „Metalika“ nisu bili ni tako jednostavni izazovi. Međutim, Branislav ne prestaje da oduševljava publiku i žiri. Ponovo je sjajno imitirao i otpevao dve čuvene pesme ovog hevi metal benda – „Nothing else matters“ i „Enter Sandman“.

Jelena Gavrilović našla se u koži folk dive Vesne Zmijanac. Najveći izazovi u pesmi „Malo pomalo“ bili su trileri.

Usledila je potpuna eksplozija na sceni. Katarina Bogićević kao PSY i numera „Gangnam style“. U pitanju je live nastup sa američke dodele muzičkih nagrada iz 2012. godine.

Studijom su se potom zaorile narodnjačke note. Tanja Savić je počastvovana što je dobila svog idola – Draganu MirkovićPevačica se odlično snašla i u toj ulozi.

Publiku je uveselio nastup Dragana Kojića Kebe i Nenada Okanovića Okija. Pevač i glumac bili su „The Blues Brothers“ i izveli numeru „Everybody needs somebody“.

Zvonko Pantović Čipi nastupio je kao Alen Islamović, a slušali smo čuvenu pesmu „S vremena na vreme".

Elena Risteska začinila je šou eksplozivnom energijom i provokativnim nastupom svetske zvezde Dženifer Lopez. Ona je izvela numeru „Booty“.

Ivan Jevtović ubacio se u kožu Momčila Bajagića Bajage, izvodeći dve numere „Zažmuri“ i „Vesela pesma“.

Autor: Life Content
Foto: TV PRVA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin