"Moje 3": Spremne smo za Evrosong, sve će biti odlično

"Moje 3": Spremne smo za Evrosong, sve će biti odlično

Autor: | 01/05/2013

0


Predstavnice Srbije na predstojećem 58. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, putuju u Švedsku 5. maja i poručile su da su naporno radile i da su spremne da daju sve od sebe kako bi što bolje predstavile svoju zemlju. Grupa "Moje 3" će u prvom polufinalu Evrosonga, 14. maja, izvesti pesmu "Ljubav je svuda" za koju je tekst napisala Marina Tucaković, a kompoziciju Saša Milošević Mare. Na sceni u Malmeu će imati podršku pratećih vokala Ksenije Milošević, Dunje Vujadinović i Jelene Mitić. Koreografiju je osmislio Miloš Paunović, a kostime Ana Ljubinković. Devojke su, u današnjem druženju sa predstavnicima medija uoči odlaska u Švedsku, rekle da će njihov nastup na Evrosongu biti potpuno drugačiji nego na Beosongu, da je koreografija mnogo teža, ima više glume. Zadovoljne su i kostimima i najavljuju mnogo iznenađenja.
- Treba dati sve od sebe, imati dobar scenski nastup, ali pevanje je na prvom mestu. Imamo interesantne kostime, dobre prateće vokale i sve će biti odlično - rekla je Nevena Božović i ukazala da su se dugo pripremale, ali da će svega postati svesne tek u Malmeu gde ih, kako su ocenile, očekuje jaka konkurencija.
Izvršni direktor "Pesme Evrovizije - Srbije" Duška Vučinić istakla je da je na Mirni, Neveni i Sari, ali i na celoj delegaciji, velika odgovornost i da će se svi zajedno truditi da ostave najbolji utisak i da se o Srbiji priča kao 2008. kada je to takmičenje organizovano u Beogradu. "Moje 3" nastupiće pod rednim brojm 16 i time zatvoriti prvo polufinale, a pravo glasanja za srpske predstavnice imaće zemlje učesnice te večeri, kao i direktni finalisti Velika Britanija, Italija i Švedska. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18. maja. To će biti sedmo samostalno učešće Srbije na "Pesmi Evrovizije".

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti