Sara, Nevena i Mirna: Potreban nam je odmor od svega

Sara, Nevena i Mirna: Potreban nam je odmor od svega

Autor: | 18/05/2013

0


Naše predstavnice na Evrosongu kažu da žele što pre da se odmore i zaborave na to da se nisu plasirale u finale. Nevena, Sara i Mirna su po povratku u Srbiju rekle da nisu razočarane, ali i da im je odmor preko potreban.
Sarin otac, Saša Jovanović kaže da su celu noć proveli pričajući.
- Moja ćerka je trenutno, kako ja to volim da kažem, "komica". Odmara se, jer je jako umorna a celu noć smo proveli pričajući i primajući prijatelje i rođake koji su želeli da vide Saru. Bila nam je puna kuća. Ona se super oseća, samo nek je došla kući. Mi nismo navikli da se razdvajamo, i prvo što je rekla meni i majci bilo je to da nas voli - priča nam Saša.
Mirna i Nevena su u Beogradu ostale dan po povratku, a tek onda krenule kućama. S Nevenom smo pričali dok je bila na putu ka Kosovskoj Mitrovici.
- Evo, idem kući i jedva čekam da vidim porodicu. Hoću da se odmorim i da napunim baterije i da malo ne mislim na sve ovo - rekla je mlada pevačica.
Prema rečima Mirnine mame, pobednica “Prvog glasa” i jedna od “Moje tri” planira da ostane neko vreme u Beogradu, a tek posle toga će razmisliti šta će dalje s karijerom.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti