Sara, Nevena i Mirna: Zajedno u šopingu

Sara, Nevena i Mirna: Zajedno u šopingu

Autor: | 14/03/2013

0

Predstavnice Srbije na "Pesmi Evrovizije 2013" Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović "uhvaćene" su ovih dana u jednom butiku u Beogradu kako biraju krpice. I dok su Mirna i Nevena više zagledala lepršave haljine, Sara Jovanović se i nije baš osvrtala na njih.
- Istina je da baš i ne volim da nosim haljine. Još od detinjstva sam češće u pantalonama, a nekoliko godina sam nosila široku odeću i bila u hip-hop fazonu. Ali mnogi mi ne veruju ni da sam sa dečacima "visila" napolju i igrala fudbal - kaže Sara. To je verovatno posledica utiska koji je ostavila u takmičenju za "Prvi glas Srbije", sa brojnim transformacijama u kojima je isticala svoju senzualnost.
- I odabrane pesme u "Prvom glasu Srbije" su često odlučivale šta ću obući, hoće li to biti nešto elegantno, glamurozno... Ali moram da priznam da se najviše osećam seksi kad sam u beloj majici, džinsu i patikama - otkriva mlada pevačica.
Sa Sarinim modnim opredeljenjem ne slaže se Mirna Radulović koja, kaže, obožava da nosi haljine, posebno na nastupima, dok privatno može da bude i u džinsu. Nevena Božović je u modnom opredeljenju sličnija Sari. Uglavnom daje prednost pantalonama, i najčešće se oblači sportski i opušteno.
Članice grupe "Moje 3" kažu da ih još ne trese evrovizijska groznica, ali očekuju da će se tenzije povećavati kako se bude približavao festival. Zasad znaju da će se aranžman pesme malo doterati, da će biti snimljena verzija na engleskom i verovatno još nekom od stranih jezika, te da će do festivala pokušati da obiđu neke od zemalja u okruženju kako bi promovisale pesmu i podstakle publiku da glasa za njih. Za nastup u Malmeu "Moje 3" će menjati i koreografiju i garderobu.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti