Slavni priredili oproštajni šou za Opru Vinfri!

Slavni priredili oproštajni šou za Opru Vinfri!

Autor: | 18/05/2011

0

Poslednje izdanje šoua Opre Vinfri biće emitovano 25. maja, pošto je čuvena voditeljka nakon 25 godina rada odlučila da se posveti drugim projektima. U okviru specijala "Oprin spektakl iznenađenja", najveća imena iz svea filma i muzike okupila su se u Čikagu, kako bi joj odali počast. Bijonse, Madona, Tom Kruz, Tom Henks, Majkl Džordan, Ašer, Vil Smit, Stivi Vonder, Areta Frenklin i mnogi drugi učestvovali su u snimanju šoua čiji su gosti bili iznenađenje i za samu voditeljku. Domaćin oproštajne večeri bio je glumac Tom Henks, koji je održao dirljiv govor.

- Danas si okružena ljubavlju, koja je bila tolika da nije mogla da stane u studio -
rekao je Henks Opri koja se rasplakala. Madona je voditeljku nazvala "inspiracijom milionima", Marija Šrajver rekla je da je Opra simbol ljubavi, podrške i mudrosti, dok je Bijonse kazala da je Vinfrijeva naučila žene da mogu da vladaju svetom. Među emotivnim gostima bila je i Hale Beri, mlada glumica Dakota Fening, kao i Vil Smit koji je takođe obasuo Vinfrijevu pohvalama.

- Rekla si da si svojevremeno mislila da ako ne uspeš na televiziji, zaposlićeš se kao učiteljica. Ti jesi naša učiteljica, a ceo svet je tvoja učionica - rekao je on. Tokom oproštajne večeri prijatelji su imali brojna iznenađenja za slavnu voditeljku. Mnogo se iznenadila kada je ugledala košarkaša Majkla Džordana, a oduševila se kada joj su Džejmi Foks i Stivi Vonder otpevali pesmu "Isn't she lovely". "Oprin spektakl iznenađenja" biće emitovan 23. i 24. maja, dok producenti skrivaju sadržaj poslednjeg izdanja šoua.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još