Vladimir Stojković i Bojana Rajić: Otkriveni detalji o razvodu

Vladimir Stojković i Bojana Rajić: Otkriveni detalji o razvodu

14/03/2014

0

Odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu poznati fudbaler Vladimir Stojković, koji se prošle nedelje razveo od nekadašnje manekenke Bojane Rajić, moraće mesečno da joj plaća 3 hiljade evra alimentacije.
Vladimir Stojković je odustao od borbe za starateljstvo nad sinom kako ne bi produžavao proces razvoda, a odlukom suda fudbaler će plaćati alimentaciju u iznosu od 3 hiljade evra. Kako prenose Naše novine, pored novca Bojana je dobila i stan od 120 kvadrata u kom će živeti sa sinom Lavom.
- Stojke je pristao da plaća alimentaciju od 3 hiljade evra koju je Bojana tražila od njega. Od te sume ona je u obavezi da izdržava sebe i dete i da mu obezbedi garderobu, igračke, ženu koja će ga čuvati dok ona završava poslovne obaveze, kao i sve dopunske aktivnosti koje su dečaku neophodne - rekao je izvor za Naše novine.
S obzirom na to da Vladimir trenutno živi i radi u Grčkoj, on je organizovao sve i unajmio ženu koja će mu dovoditi sina na Krit i biti sa njim do povratka u Srbiju. Takođe, izvor tvrdi da je Vladimir u Grčkoj već unajmio igraonicu kako bi proslavio Lavov treći rođendan. Bojana takođe planira da obeleži sinovljeve tri godine uz prijatelje i njihove mališane.

Izvor: Story, Naše novine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još