Milan Popović nije otac Severininog deteta?

Milan Popović nije otac Severininog deteta?

Autor: | 18/10/2013

0

Rat Milana Popovića i Severine Vučković još uvek traje po medijima. Ali, ovoga puta to je otišlo mnogo dalje, te hrtvatske novinske kuće navode da Milan zapravo nije otac Severininog sina.
- On samo glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža. Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe, javnosti skriva veliki deo istine. Milan nije otac njenog deteta, već se zna da čini uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina, takođe, bila u vezi. Severina i taj navodni, u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina, bili su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan - piše jedan hrvatski medij.
- Kralj bakra kako su ga zvali dok nije započeo vezu sa Severinom, tada postaje Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo nije im to stalno samo tako polazilo za rukom. Kad je dolazilo do prekida obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u senci, nego i zbog sebe - dodaju oni u svom tekstu.
U ovom članku, takođe, postoji priča i o Severininom novom hitu "Hurem", za koji ovaj medij tvrdi da ova numera govori o ljubavi s pravim ocem njenog deteta. Oni tvrde da pevačica na ovaj način šalje tajne poruke koje dobro razumeju samo oni koji su upućeni u pravu istinu.
Ono što jeste sigurno i tačno zaista, jeste da borba oko starateljstva nad sinom Aleksandrom između Severine i Milana još uvek traje, a pevačica traži da se sin poveri isključivo njoj na izdržavanje i čuvanje, te da zbog dobrobiti deteta svaki kontakt Milana i Aleksandra bude u njenom stanu i u njenom prisustvu.

Autor: Tjedno.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti